než jsem se otočila

01.05.2008

a stihla si vše uplně uvedomit tak je to už jen par tydnu do porodu a ve stredu nastupuji na materskou.Kdyz zde čtu že je nektra z vas v 12tt nebo 20tt nebo nasla mdve carky na testu přijde mi to jak hrozny okamžik a ne už 8mesicu.Tak rychle mi to uteklo.Mooooc preji vsem ktere jsou na zacatku nebo maji pocit že jsou jeste daleko od cile aby jim to rychle uteklo a ono utece verte.jen se ted desim co budu delat 6tydnu nez mimiska budu mit v naruci doma nejak si to po tech 13letech v praci neumim predstavit. :||): :||):

ahoj!! je to pravda letí to, ani si to člověk neuvědomuje!! vzpomínám, jak jsem začala pzorovat, jak mi roste bříško a teď se skoro převažuji do předu. :s: termín mám za 14 dní, takže se už nemůžu dočkat!! :/;x: ale taky si nedokážu představit, jaké to bude až ji budu mít u nás, sice jsme ještě v práci nebyla tak dlouho jako ty!!! je mi teprve 21, ale už se těším jak budu těch pár let doma pozorovat , jak naše mimčo roste :cc):

In reply to by janicka123

no mě příjde že jsem těhotná snad od jakživa a přitom mi to přijde že to hrozně rychle uteklo :n: no a myslím že až ty mrňousci vylezou bude ten kolotoč ještě rychejší :w: :w: :w: ale je to moc krásný i přes všechny ty bolení tlačení nevolnosti nosit toho mimíska, to chlapy neuměj :!k:

Zrovna před chvílí jsem si říkala, jak to letí... Nedávno jsem ještě psala, že už jsem ve 12.tt a teď ani nemrknu a mam konec 24.tt. Fakt to strašně letí :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsi mela supr cukr ja mam tak kolem 5,3 pred jidlem ,ale treba hodinu po jidle mam klidne 6 nebo 4,5 jsem divna a delala ti dlouhodobi cukr?me jo a tem mam v pohode 3.8 což je pry uplne supr dela se z krve z prstu a trva to asi tyden a je to prumerna hladina za tri mesice zpet.Jo jo mas pravdu taky se mi zdal 33tt silene daleko

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsi divna jako ja dr. se taky divila že na lacno mam vyssi nez po jidle.jsi dobra že to vydržis ja si dam aspon normalni jogurt ochuceny a jednou za deset dni nanuka toho mam povolenyho

Taky si to rikam....nedavno jsem si delala test a oznamila manzilkovi,ze jsem tehulka a ted???Zitra jsem 31+0tt.....je to fakt neskutecny.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky