Jak přimět mimčo,aby bylo chvíly vzhůru???

01.05.2008

Aby se taky něco naučil. Každej se tu ptá jak dítě uspat,ale to moje prospí celou noc a třičtvrtě dne.budí se jen na jídlo a prakticky je vzhůru jen od šesti večer do devíti.Ted už má snahu pást koníky a dneska se krásně smál.a skoro vubec nebrečí. Každé dítě je opravdu jiné,když si vzpomenu,jakej byl pepík...

vzdyt je to fajn kdyz spinka.. nabira sily aby pak mohl lumpacit :D ja bych byla rada kdyby mi malej trosku vic spal.

ahojky ja to mam taky tak verunka celou noc spinka budi se jen na jidlo a přes den je trošku dyl vzhuru ale ona vubec nebrečí!!!!!!

ahojky ja to mam taky tak verunka celou noc spinka budi se jen na jidlo a přes den je trošku dyl vzhuru ale ona vubec nebrečí!!!!!!

taky jsem na tom stejně. Ten můj drobek stále spí nebo jí. jediné období koukání má vždycky v noci tak od 1 do 3. a to z toho šílím zase já. Jinak je zlatej. Hlavičku se snažil zvedat už v porodnici, tak jsem zvědavá. Dneska se mu to zase krásně povedlo.

Tak to gratuluji k tak hodnému chlapečkovi :k: Pokud má potřebu spát, tak ho nech spinkat, však on se všechno naučí :one:
Taky mám doma takovou hodnou holčičku, ale teď už tolik nespinká už není miminečko, tak po ní nemůžu chtít, aby prospala 22 hodin jako po narození :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka