Ve ctvrtek uz konecne budeme mit Nelinku u sebe

08.04.2013

Ahojky. Tak jsem 40+4 a dnes opet poradna uz sedma :€s€: na monitoru 4 slaboucke kontrakce takze deloha uz vykazuje cinnost coz je dobre. Jsem porad na 3cm a udelali mi dalsiho hamiltona. Od te doby mi brisko tvrdne vice doktorce jsem to rikala tak ze je to dobre tak uvidime no kazdopadne ve stredu dalsi posledni poradna a ve ctvrtek? :\x: huraaaaaaa bude vyvolavani nasi milovane berusky ktera si tam krasne spinkala ze jsme ji museli porad budit.
Tak termin uz mame uz jen 3 dny a bude s nami :k:

tak už jsem myslela že si tě tam nechaly když se v minulém článku nic neobjevilo,nicméně mi to nedalo a našla jsem další příspěvek,tak už to máš za pár :one:

no huraaa :) ale vyvolani muze byt ve ctvrtek a mala nechci strasit muze prijit az v patek jako Naty :D a to mi dali prvni prasek v 7h rano :/

mezi tvé věrné čtenářky :) a fakt už ti moc přeji aby přišel porod. :) A když příjde tak aby byl v klidu a pohodě.:)

Téda já tady pročítám každý tvůj příspěvek a čekam kdy už :s: :s: Nelinka si dává pěkně na čas teda.Tak snad se to už dneska povede :\x:

tak jsem si dala sprsku a masaz prsou a brisko tvrdne po 4 az 5 minutach a trochu to boli ale neni to podle me ono me tedy kontrakce u dcery zacly slabe hned po 3 minutach tak uvidime jeste jestli se to zase neztrati no kdyz jo ctvrtek je jistej :s:

Ketinko, ty jsi ještě celá? tak ve čtrvtek se konečně dočkáš :s: My už jsme doma z porodnice, malá se narodila 2.4 v úterý v 3:45 ráno, porod byl fuška ale zvládly jsme to, stojí to za to :h: Sofinka je strašně hodná, jen spinká a na jídlo jí budím :///: tak ať už to máš za sebou a dej nám vědět jak jste dopadly holky! Hodně štěstíčka :s:

petymaty

In reply to by Terka111

Jééé Teriku,

tak to jsme vás o den předběhly :D Nám se Adélka prdelka narodila na Apríla :€s€:

Tak gratulujeme k Sofince :k: hlavně ať je zdravoučká a taky pořád tak hodná! :///:

Ketulinko,

už ti moc přejuu ať to máte holky za sebou, ať to je super rychlý a co nejmíň bolestivý a ty už držíš Nelinečku v náručí :h:

ahojky no vidíš tak se konečně dočkáš a ten UZ ti už dělat nechtějí kvůli velikosti mimi???? :€O:

:a: Tak hodně štěstí a třeba se Nelinka opravdu umoudří a půjde sama :) jinak psala mi kamarádka a strašně se bála vyvolávání,protože ji každý jen děsil..někdo ji poradil masáž bradavek a hodně teplou vanu,tak co snese,takže za dopoledne stihla dvě vany, :sex: s manželem a asi hodinovou masáž bradavek a v 15hod jeli rodit :s: doktor u kterého ráno byla jen koukal :s: a na prvorodičku měla mimčo v 19.15 u sebe :dance:

Také držím pěstičky,ať to přijde dřív. :€s€: Jinak přeju,co nejrychlejší a nejméně bolestivý porod.Těším se,až Nelinku uvidím :)

držim palce at to vyjde bez vyvolavani,celkem i zavidim ja to zažila před 8měs. taky jsem měla jit na vyvolavani ale v ten den se rozhodl chlapeček že pujde sam tak hodně štěsti!!vim že to čekani je děs ale vysledek je perfektni :s:

Ahoj,
v poslední době rodily 2 kamarádky, které už také měly naplánované vyvolávání a obě stihly porodit dřív, než se tak stalo :) Tak snad to bude i u Tebe :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka