Maliník-máte po něm některá zácpu?

07.04.2013

Holky mám dotaz ohledně maliníku. Se zácpou sem měla problém skoro celý těhotenství,ale co mi dr napsala železo tak sem chodila krásně každej den bez problému. Teď piju asi 10 dní maliník a na záchod chodim čím dál hůř. Máte to taky některá? Nenapadá mě nic jinýho než že za to může maliník.
Jinak mám 9 dní do prvního termínu a sem nějaká nachcípaná. Od rána mě škrábe v krku,posmrkávám a bolí mě hlava,to sem si libovala jak sem nebyla za celou dobu marodná. Už bych taky nejradějc rodila!
Zdravím dubňátka :€O:

Ahojky, já jsem rodila před rokem a půl a myslím,že jsem s tím neměla problém,spíš mě vadilo to železo.Je zajímavý že tebe to železo tak prohání,když většinou právě všichni mají problém kvůli němu se zácpou.Jinak taky doporučuju hoodně pít a ta vláknina by mohla pomoct a mléčný výrobky.
Jo jinak ted sem taky těhu a na maliník se asi vyprdnu,říká se že jsou po něm bolestivější stahy a rychlej porod.Mě to k rychlosti porodu nijak nepomohlo a bolesti byly do¨cela silný,tak zkusím pro změnu nepít.Ale to lněný semínko můžu doporučit.Malá byla po něm rychle venku:)A vlastně je to i vláknina,takže by ti to mohlo pomoct :///:

In reply to by vřískoťáček

Jo no s tou vlákninou.Já nezkoušela jako žádný extrakt z lékárny nebo tak ale prostě celozrný pečivo a ovesný kaše.Nebo jsem si někdy uvařila ovesnou kaši dohromady s krupičnou,protože se mě ty vločky hůř trávily.Jinak třeba malé na to zabral 100 procentní švestkový džus z lékárny.A ted mi taky na trávení a pravidelnou návštěvu WC pomáhájí jablka a mrkve

In reply to by vřískoťáček

Jěště taky pomáhá ráno nalačno yvpít hoodně čaje,trochu pohybu a až to zabere tak se teprv najíst,ale někomu býv po ránu blbě když se nenají.Mě toto pomáhá ale jak kdy a kafčo někdy taky zabírá a nebo když se kvůli něčemu trochu stresuju...to asi zabírá ze všeho nejvíc :s:

Ahojky.... já piju maliník asi dva týdny... piju k tomu i to lněný semínko... ale tuk tuk nemám s tím problém... dneska jsem byla třeba dokonce i 2x. Tak nevím... ale piju ho půl litra denně. A jinak vypiju za den 2,5-3litry denně tekutin.

In reply to by hanicka.sweet

Ahoj,já ho piju 2x denně celkem asi tak ten půllitr. Jinak taky za den vypiju ty 2,5 litru tekutin. Chodila sem krásně,měla sem spíš teda trochu srajdu,ale to mi nevadilo,protože mám trochu problémy s hemeroidama. Tak zvažuju jestli se na to navyprdnout,ještě zase skusím nasadit vlákninu a uvidím no.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky