Jakou antikoncepci?

Ahoj holky, zas mám dotaz. Mám začít brát antidepresiva a četla jsem, že tluměj účinek antikoncepce. Tak nevím, jestli je něco, co se dá kombinovat, nebo si nechat zavést nehormonální tělísko. Prosím, kdo má podobný dilema, nebo něco podobnýho bere, poraďte mi. Teprve za tejden jdu na psychiatrii a k tomu na gyndu, tak ať vím dopředu, co chtít a co ne. Moc díky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

zeptej se gynekologa i psychiatra, ať ti daj něco na míru
ono všeobecně anti.tbl. jsou nevhodné, jsou po nich časté trombozy, nedávno přestali vyrábět Diane z toho důvodu, takže se zeptej radši odborníka
podle mě by se to ovlivňovat nemělo

irena1111

Ahoj, já beru AD už víc jak 10 let, beru Sertralin, antikoncepci teda neužívám, ale co jsem koukala na příbalovej leták tak současné užívání není problém.

In reply to by irena1111

Tak dlouho? Psycholožka mi říkala, že to bude jenom na přechodný období kolem půl roku. Kamarádka je taky bere už několik let. Je oblbnutá, jako by neměla reální úsudek, nemůže spát a pořád přibírá. Moc se toho bojím, ale jak zjišťuju, potřebuju se hodně rychle zklidnit. Jak to působí na tebe?

irena1111

In reply to by Monika Císařovská

Já mám s AD jen kladné zkušenosti, oblbnutá rozhodně nejsem, ba naopak se díky nim zklidním a lépe se soustředím. Spím naprosto v pohodě a po AD nepřibírám. Je možné, že kamarádka nemá ty správné které by jí sedly. AD je mnoho druhů a každému vyhovuje něco jiného. Někdy chvilku trvá než člověk dostane ta správná AD.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka