Dnešní kontrola a musim do nemocnice :-(((

03.04.2013

Tak jsem si přijela domů pro věci, a mažu do nemocnice :( dr. se nelíbil monitor ve zprávě - četné pohyby plodu kolem 150/min. placenta s četnějšími fibrotickými ložisky na celé ploše.Vody plodové méně.Hmotnost plodu 2600 g odpovídá 35+2 a to jsem dneska 39 týden :( .Já se tak bojím ach jo :(

Držím palce,ať Vám to dobře dopadne :h: .Malý to dožene.Já jsem porodila ve 37 týdnu a malá měla krásných 3040 gramů :one:

Tak se hlásím z nemocnice a stále 2v1 musím brát kapky Secatoxin, ráno jsem podstoupila zátěžová test teď čekám na doktora co bude dál.Jsem z toho psychicky úplně vyřízená , hormony asi pracujou a já jen bulím :r: :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Manžel je tu semnou :h: čekám chlapečka.Ted mi udělal dr. Hamiltona a pokud neporodím dnes tak ráno porod vyvolají.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jsme se taky rozhodovaly mezi Lukášem a Matyášem.Nakonec budeme mít Matyáška. :€s€:

kačenka1711

neboj to bude ok, hlavne ze to zjistil. kamoska rodila v terminu malej mel 2300g na placente 2infarkty pry cerny fleky a malymu byly 3roky v lednu a je to zdravej pohodovej kluk. ja mela 2200g ;)

Neboj, dobře to dopadne. Mojí švagrové se před týdnem narodila holčička a měla 45 cm a vážila 2630g. Narodila se 37.týdnu a zvládla to skvěle. Strašili ji, že bude malinká, ale nakonec 2630g není tak hrozné. Poslední dobou se rodí většinou menší děti. Po týdnu šla švagrová i s malou domů a jsou obě vpořádku. Držím palečky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka