odtok plodovky v 2. trimestru

28.03.2013

HOlky, prosím vás, je tu někdo, komu tekla plodovka na začátku druhého trimestru a pak to bylo dobrý? Jak se to spravilo? Stačil klid na lůžku? Kamarádka je od úterý na nervy. Nejdřív přišla s tím, že má asi pátou nemoc, tak se stresovala a stresuje i nadále, protože budou výsledky v úterý (přestože jí dva kožní řekli, že to bude nejspíš alergie). Dnes mi zase psala, že je v nemocnici pro možný odtok plodovky. Na mimčo čeklali dlouho, první dítě potrat a ona je teď vystrašená k smrti a furt se děsí všeho. Už nevím, jak ji zklidnit. Jestli to takhle půjde dál, potratí i tohle, přestože může být všechno ok... :00: :n: Děkuju moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

:€s€: ahojky, tak mě dr říkal, že se plodovka vytváří neustále. Takže ikdyž začne odtékat, tak se sama doplní
ale asi by jí pomohlo se uklidnit a přestat stresovat, páč z nervů je těch potratů asi nejvíc

Holky, všechno dobře dopadlo. Fakt je jen plašanka. Tak doufám, že už dá pokoj, že ji ty dvě zkušenosti přesvědčí, že je vše dobře. Ale nevím nevím...Teď mi zase psala, že se bojí na tripple testy a pokud by vyšly pozitivní, že asi nepůjde na odběr plodovky...Řekla, jsem, že to teď řešit nemusí, dokud nebude mít testy v ruce. :n: Ach jo...

In reply to by Zdenda3

No, spíš hypochondr :s: Ale já to chápu. Píchá si teď injekce na ředění krve, první dítě byl potrat a dlouho to nešlo. Chápu ji, že má strašný strach. Ale fakt si tím internetem akorát škodí! Snad už se na to mimčo teď soustředí jinak, když vše dopadlo dobře... :n: :€s€:

Já tvojí kamarádku chápu s těma nervala, já se teda snažila jenom dva roky, ale o jedno mimi jsem přišla v 11tt a pak jsme znova otěhotněla za další rok a celé těhu jsem prožila ve strachu, před každou kontrolou jsem brečela a z nervů zvracela, takže jí chápu a vím jakej má strach :-( bohužel mě uklidnil až porod, tědka mám pocit, že malou dokážu víc ochránit než když byla v bříšku - nesnášela jsem, když mi někdo říkal, za rok a něco ti bude běhat a podobně, bála jsem se, že to ty lidi zakřiknou :-)

In reply to by pavlinka77

Já ji taky chápu,ale na druhou stranu bych jí moc chtěla pomoct, aby si to těhu mohla vychutnat a přestat stresovat sebe i mimi. Má panickou hrůzu a neustále hledá, co by ještě mohla mít... S dětmi si za ní ani netroufám jít, protože má strach, že od nich něco chytí (což se tedy nedivím - taky jsem se bála, protože u ségry lítaly ošklivé nemoci...). Snad se mi povede ji trochu rozveselit... :dance:

já vím akorát co se tady řešilo,četla jsem pár příspěvku a je možnost polodovku doplnit ale není jistý že se udrží.Jinak je to bohužel špatné a doporučuje se přerušení pač by dítě bud nepřežilo nebo nebylo v pořádku.Pokud odtekla jen část tak je zas riziko infekce :r: No pokud se to potvrdí tak to je v :zadek: :(

In reply to by DenyPu

Nerada vám do toho skáču-tyhle témata nemám moc ráda, ale jestli leží v nemocnici, tak je nejspíše plodovka potvrzená-teď záleží na množství... jestli jde o plodovku jsou pokud použila vložku schopni zjistit během několika vtěřin pomoci roztoku... Tak držím palce :h:

In reply to by Paulette

Teď jsme mluvila s jejím manželem. Vypadá to dobře. U nás si nechávají na pozorování a nevím proč, nedělají ten rychlý test hned...Pátá nemoc se taky nepotvrdila. Už nevím, jak ji uklidnit. Vypadá to, že má jen tak strašně velký strach, aby o to mimčo nepřišla, že při sebemenším píchnutí letí na net a hledá hrůzné scénáře! :r:

In reply to by Zdenda3

Taky jí to vysvětluju, ale bohužel ji zatím neuklidnilo nic...Já si zkusím zítra promluvit s Dr., jestli by jí nemohl říct, že je naprosto zdravá a že je vše v pořádku. Potřebuje to prostě podle mě slyšet z úst doktora. Já tehdy taky měla hrozný strach o mimi, protože jsem měla první potrat a pak jsem 1/2 roku čekala, jestli se potvrdí první výsledky o lupusu. Nepotvrdily a Dr. mě ubezpečila, že jsem naprosto zdravý člověk. Pomohlo to. Strach byl asi trochu menší... :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka