První monitor+poradna 36+1

27.03.2013

Ahojky dubňátka. :a: Tak dnes jsem byla na prvním monitoru,vše proběhlo jak má a prďolka pěkně spolupracoval. Byla sem ráda,že u toho nemusím ležet,protože bych se pak nezvedla,na zádech už fakt ležezt nemůžu,hrozně mě pak bolej! :s:
V poradně žádná změna nenastala,pořád sem úplně uzavřená. Tak trošku sem doufala,že by se něco mohlo začít rýsovat. Tlak dneska 154/79,ale dr nic neříkala,moč v pořádku a streptokok negativní,UF!. Nahoře už mám 18 kilo,to sem si myslela že se do 15ti vejdu! :00:
Jinak od včera od večera mě bolí bříško jako na ms,občas mi to jde do kříže,občas tvrdne. V noci sem to zaspala,ale k ránu zase začalo bolet a bolí pořád,už je to docela nepříjemný,tak jen polehávám. Myslíte že si můžu dát teplou spršku? Když se u mě ještě nic nechystá,tak by to mohlo pomoct na to bolení,ne? Dr sem to říkala a prej už to je teď normální,jen kdyby se to stupňovalo tak máme jet. Prej se ale ještě určitě uvidíme,to bych prý dost překvapila kdyby ne. :s:
Jak se máte vy ostatní dubňátka?

Ahoj, mě čeká první monitor příští středu. Jinak je mi celkem furt zle, bolí mě bříško a chytají mě i křeče hlavně do pravé spodní části břicha :r: Jinak už každý den den přicházím o kousek hlenové zátky :00: Jinak už se těším až odrodím. Jinak se držte mějte se krásně, a musíme ještě pár dní vydržet. Je to pro dobro našeho drobečka. Ale už se těším až prcka budu mít poprvé v náručí. Tak at jde vše na :one: jako doteď

Ahojky já jsem dneska 35+5 takže sme téměř nastejno... mě bylo včera řečeno na prvních monitorech, že vše ok. Porodní cesty měknou a začínají se připravovat na porod tot vše :D ten tlak vrchní je teda pěkně vysokej to koukám, že nic neříkali. já se asi výsledky na krev.obraz a streptokoka dozvím př.úterý. Poslíčky mívám... jestli kontrakce nevím... párkrát mě chytli jakési křeče ale jestli to je ono nevím :D jinak bacha my třeba co máme nálezy takový nic moc pak udělají bum a rodí a ty co mají pořád problémy tak můžou s těma hrozbama předčasných porodů rodit na termín, ale nemusí to být pravidlo. :k:

In reply to by hanicka.sweet

No na ten tlak sem taky koukala,ale dr nic neříkala. Já nemám zatím žádnej nález,tak budu 2v1 asi ještě hodně dloho. No kdyby něco začalo tak by mi to teda nevadilo,už vážně není o co stát,dneska jen polehávám. Podle toho co sem říkala dr,tak mám poslíky. Vždycky sem si myslela že to chvíli zabolí,pak to ustane ale že to může bolet celej den sem netušila. No musíme to ještě vydržet.

Ahoj,
my jsme skoro na stejně, já jsem dnes 36+3 a taky jsem byla na kontrole. Monitor v pohodě, už tam proběhla i nějaká kontrakce, dost mi tvrdne břicho, tak už to poznám. Ale u mě je rozdíl v tom, že hrdlo je spotřebované a mám nařízený klidový režim, že by bylo dobré, abych ještě tak dva týdny vydržela. Malý má 2.900g. Prvního syna jsem rodila ve 36+6 a měl 3.300g, takže si myslím, že ty dva týdny asi ani nevydržím. No uvidíme :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka