Terminy porodu

24.03.2013

Ahojky :a:
potrebuji poradit. cetla jsem ze kdyz je vetsi plod vyvolavaji porod drive. moje kamaradka mela dokonce cisare v 38+0 ze melo skoro 4kg. jde mi o to ze podle ultrazvuku v 30 + 4 jsem mela termin vcera mala mela 2015g :00: . jinak za celou dobu mi delali 3 ultrazvuky a vzdycky byla vetsi minimalne o tyden. Podle MS jsem dneska 38+3 takze mam jeste par dni cas ale miminko je velike nevim jestli na tohle berou ohled. ja se v porodnici neptala protoze mi uz dva tydny rikaji jak to mam cekat kazdym dnem ze jsem pro prst volne pak pro dva tesne atd. ale ted se bojim aby mi na pristi kontrole nerekl tak zase za tyden. moji prvni dceru jsem mela problem vytlacit tlacila jsem ji hrozne dlouho a to nebyla velika mela 3250g a mela pak chudinka strasnou sisku na hlavince. co myslite? berou na tohle ohled? o ultrazvuku uz nikdo nerekl ani slovo tak nevim kolik muze ted mit kdyz v 30+4 mela uz 2,015kg
Priste tam bude doktor jako pri prvni navsteve hrozne me odbyl. Chtela bych kdyz do priste neporodim aby jsme udelali nejaky plan tak se zeptam snad nebude zase tak strasne pospichat... jakou mate zkusenost vy s vetsim plodem a porodem driv? ja si myslim ze prirozene rodit nezacnu musela by mi prasknout voda jako pri dceri pak az po 5 tabletach se rozjely kontrakce... dekuji a pohladte :€O: :€s€:

petymaty

Ahoj Ketinko,

já myslím, že na tohle moc ohledy neberou :( prostě pokud budeš po TP tak ti to budou vyvolávat a pak ti možná nakonec udělají cs v případě komplikací....

Ale hele - teď třeba 20.3 rodila ex mýho manžela - děsná hysterka a ta tam řvala tááák dlouho, že ji to bolí a že to nezvládne až jí udělali císaře :s: asi aby od ní měli pokoj :s: takže hodně po nich ječet asi zabírá :///:

Já jsem dneska 38+7 zítra jdeme do 40tt a už se pomalu smiřuju s tím, že opět budu přenášet....sice mám TP až 30.3 v sobotu, ale už ted tuším, že se malá bude "krášlit" :h:

Pomalu mi z toho už hrabe....už bych rodila až bych plakala..

Jo a syna jsem rodila spontánně 5dní po TP a měl 3740g....měla jsem dlouhé otvírání cca 12hodin ale samotné tlačení bylo tak na 3x a byl venku cca 10minut ;)

No drž se holka, jednou nám to musí skončit ;)

Ahojky, mě v porodnici bylo řečeno, že se řídí termínem z prvního screeningu, jelikož ty další ultrazvuky v 2 a 3 trimestru jsou nepřesné a když není první screening, tak se řídí termínem poslední MS.

:a: na všechno se zeptej v porodnici.Řekni to na rovinu já na dnešek vůbec skoro vůbec nespala večer bolesti po 2 minutách které teda po hodině přešly ale ty tlaky na spodek :00: v noci jsem měla opět hrozný křeče po pravé straně pořád se mi ptají zda jsem neměla někdy císaře ale neměla nevim proč ta bolest :? ale už jsem taky vyřízená a až půjdu ve čtvrtek do poradny tak neodejdu dokud nedostanu na všechno odpověd :s: já už totiž nemůžu jsem fakt vyřízená.Mám hrozně bolestivé pohyby už, a dočetla jsem se také že to může být tím že je málo plodové vody tak nevím. Je fakt že třeba já když byla na pohotovosti tak mi tam koukly na břicho a řekly mi hm máte malé břicho to bude drobek ale to jistě víte.Na to jsem šla ke svému dr. ten udělal ultrazvuk a řekl mi že malej už má 2,5 kg a úplně se divil že má tolik a že vůbec nechápe kde ho mám.TeĎ už teda břicho mám pěkný.Tak ti budu držet palce at ti to dobře dopadne.

In reply to by opicka46

Ahojik :a: no ja uz taky sotva lezu. porad rikam jak me tam picha tlaci reze ale pry je to normalni :00: ja mam taky malicke brisko ale je to proto ze jsem skoro nepribrala ke dnesku 2kg. no priste mam 20 minut na debatu se sestrou tak se budu snazit vyzvedet co nejvic a pak se na nej vrhnu. nechci aby me nechal zase tyden a pak prenaset... ty krece na prave strane vubec nevim co by to mohlo byt :? co na to doktor? ja mam ted taky bolestive pohyby. bud se nehybe vubec a kdyz jo tak to stoji za to ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka