Rozostrene videni

21.03.2013

Ahoj holky. Vcera mi doktor nameril hranicni tlak a mam v moci bilkovinu. Rikal kdyby se objevil jakykoliv priznak preeklampsie tak mam prijet. Ted se bojim protoze jsem rano mela trochu otekle prsty a ted uz pul hodiny spatne vidim. Rozostrene a takovy jakoby trpytivy flicek. Uz je to lepsi ale bojim se ze se to objevi znovu. Mel jste to nekdo? jak se to leci? jak moc to muze ohrozit miminko? tlak si merim doma a mam ho kolem 135 takze to neni tak hrozne hranicni je pry 140. dekuji za nazory kdyby neco zajedeme navecer do porodnice ale snad to nic nebude a jen plasim...

Tak jsem nakonec prospala cele odpoledne a podvecer a bylo mi dobre. Ted mi neni uz vubec nic tak snad uz to bude jen a jen dobre. Byla jsem hodne unavena tak si telo reklo o spanek a ja se poprve za tehu poradne vyspala pres den. Jedine co mam je chut rodit :€s€: :s:

kačenka1711

In reply to by Ketinka

prave ze jak ta hlavicka narazi na ty panevni kosti, tak ta voda praskne i kdyby nechtelo:-) a prasknuti vody vetsinou zpusobi kontrakce. ono to nejde dlouho vydrzet. me z toho pak zvedal manzel :s:

hele já být tebou, tak jedu, jsem takovej plašan a radši 10krát jet než nejet a něco by se podělalo :( určitě nikoho nebudeš otravovat a ber to tak že ti natočí malou a zase jí uslyšíš :s: dej vědět co a jak! máš FB?

:a: Já to že špatně vidím mívám ted taky když mi není dobře ale já mám zase nízkej tlak :? většinou.A být tebou tak pokud by to nepřešlo , nebo to spíš zase začalo tak bych do porodnice určitě zajela.Je lepší jet zbytečně než pozdě.Držím palečky :k:

Ahoj, jsem na tom podobně. Právě 38tt a tlak mám poslední kontroly taky vysokej (170-180) plus bílkovinu. Občas dyž dlouho stojím nebo něco dělám, tak se mi taky zdá, jakoby mi "sněžilo" před očima, nevim jak to popsat :D ale zatim všecko OK,tak to neřešim, odpočinu si a zas je to v pohodě, prcek se hejbe, takže jsem v klidu. Doktor mi řikal o pocitu na zvracení apod. abych dyžtak jela.

ahojky. já měla to samí. poslal mě do nemocnice s tim že jestli se to nezlepší tak vyvolaj porod, to bylo 3 týdny před termínem. ležela sem tam tejden ale bylo to dobrý i bílkovina zmizela tak mi pustili a nakonec sem ještě přenášela :)ale pro jistotu bych tam zajela :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky