Cukrovka

22.03.2013

Ahoj holky, tak se hlásím mezi maminky s Těhu cukrovkou. To je radosti na starém bělile, já a dieta. Takže držím ostatním palečky, ať máte cukr v pořádku:)

Ahoj. Já ji taky měla. Prve to byl šok, ale na dietu jsem si rychle zvykla, i na oíchání do prstu. Blbý bylo, že jsem přibrala přes 30 kg... To tím, že cukr je ve všem!! a kde není, je všechno TUČNÝ ... Drž se :-) není to tak hrozný, jak to vypadá :-)

In reply to by sterega

Ahoj,děkuji moc za podporu. Samozřejmě když jsem se to dozvěděla,tak to ořvala. Ale pak když jsem se uklidnila,tak máš pravdu,zě to není tak hrozné. Já mám zatím ve 28tt 4kila nahoře a tolik už asi nepřiberu,takže taky nějaké pozitivum. A když náhradím čokoládu rajčetem,tak pro mimo jedině dobře:)

Ahoj, taky se hlásím mezi rodičky v červnu.., zrovna včera jsem si volala na výsledky a naštěstí je to v pořádku.. Ta těhu cukrovka se může přeměnit v normální cukrovku po porodu?

tak už jsi byla na v Černicích si dát tu jejich dobrotu? já nic horšího nepila :€z€: Mrzí mi, že ti zjistili těhu cukrovu, to je nějaká drastická dieta? ale ty 3 měsíce se to dá vydržet asi viď? hlavně aby bylo miminko v pořádku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka