Poraďte holky jak sepsat trestní oznámení za neplacení výživného?

21.03.2013

Holky určitě má některá zkušenost , mám sepsané trestní oznámení na bývalého manžela , který mi stále neplatí výživné.Kam ho mám poslat, stačí na nejblyšší policii nebo tam kde bydlí nyní on.Stačí to jen poslat ze všemi okopírovanými dokumenty co vyžadují , nebo mě předvolají na osobní schůzku?Měla bych to totiž až do jeho bydliště na policii , trochu dost z ruky.Taky by mě zajimalo jaký to má efekt a jak dlouho to trvá.Díky za každý názor a omlouvám se za chyby nečtu to už po sobě.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ale naopak do svého,podáváš to přece ty. Ale určitě budou chtít osobní schůzku,možná by bylo nejlepší dojet tam rovnou a neposílat to. A můžu tě poprosit dáš pak vědět jak jsi dopadla? Já to totiž zvažuji také,můj ex neplatí a soudy jsou k ničemu,navíc toho má víc,několikrát už mi policie kvůli němu volala,tak si myslím že je to bude zajímat.

No právě že od jeho ex přítelkyně vím že u něj je to s práci tak všelijaké , prostě je to nemakačenko a dělá jen na černo.

In reply to by Vlastulka

Dones to osobně na obvodní oddělení v místě tvého bydliště. Zkontrolují to zda tam máš vše správně vypsané a dohodnou si s tebou další postup (sepsání PTO, poučení poškozeného v tr.ř. atp.). Pak záleží na dohodě mezi OOP zda věc budou řešit oni (v místě tvého bydliště) nebo zda věc postoupí na místně příslušné obvodní oddělení (v místě bydliště pachatele) o tomto tě informují. I kdyby věc byla postoupena na OOP v místě bydliště pachatele, tak tam jezdit nemusíš. Dodatečné výslechy by byly prováděny v místě tvého bydliště formou dožádání z OOP v místě bydliště pachatele. :a:

Pokud chodí do práce podala bych na něj u soudu exekuci a oni mu to budou strhávat z platu, nebo můžeš podat exekuci na movitý majetek. S trestním oznámením nemám zkušenosti, ale exekuci podávala moje kamarádka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka