Dnesni uz treti poradna v nemocnici

20.03.2013

Ahojky tak jsme ukoncili 38.tyden a pomalinku zaciname 39.tyden :€s€:
Dnes jsem byla uz na treti poradne. Ozvy v poradku museli jsme malinkou budit porad spinkala :) sestricka mi namerila vyssi tlak 145 ten vrchni coz je pry hranicni a mam v moci bilkovinu. cekala jsem tedy na doktora. kdyz prisel vysetril me a byl hrozne nadseny z nalezu ze jsem krasne pripravena k porodu a ze to mame cekat kazdym dnem. pro dva prsty tesne. no ale to uz i minule rikala doktorka a nic se nedelo to jsem byla pro prst volne. :00: pak mu rekla sestra o tlaku a bilkovine tak se me vyptaval na vsechno mozne protoze ma podezreni na preeklampsii. nic jineho krome toho tlaku a bilkoviny mi neni otoky nemam neboli me hlava ani nadbrisek. tak me pustil domu ale mam prijet ihned i kdyz se mi jen bude motat hlava nebo budu mit pocit na zvraceni atd. proste pokud by se objevil jediny priznak mam prijet a nastoupila bych do porodnice tak snad bude vse v poradku... merim si ted doma tlak a je to kolem 135 takze dobre. na kontrolu kdyz nebudou potize tak za tyden ale pry si mysli ze se uz neuvidime mozna na sale . ja uz tomu ale neverim :s: i kdyz mam zrovna ted poradne poslicky. tak se nechame prekvapit uz to nehrotim :00: ;) a co vy? pohladte briska :€O:

In reply to by Sandie85

No holka vypadá to tak :s: podle ultrazvuku za 3 dny termín, jinak má ještě dva týdny čas :€s€: ale slibujou člověk se na to natěší a pak nic :) dneska jsem se už smála tomu jak byl doktor nadšený z toho jak to tam mám připravené pro porod :s:

In reply to by Ketinka

Já jsem tohle měla při prvním porodu, otevřená jsem byla vše připravené ale kontrakce žádné :00: to bylo pořád že už se neuvidíme a nakonec mi porod vyvolávaly :s: .Takže jsem taky v klidu, teď mi strašily s předčasným porodem od 24 týdne na vánoce jsem málem skončila v nemocnici a jsem tu pořád a celá :s: :)

ti ten porod slibujou už měsíc co? :s: :s: tak hlavně že už jste donošené a už mužeš být uplně v klidu,aby jsi nakonec ještě nepřenášela :s: drž se :one:

Ahojky,tak to Tě zase pěkně povzbudili,co?Slibujou a nic. :(
Já dopadla stejně s tlakem,akorát nemám bilkovinu v moči,ale otoky na nohou.Taky mám kdyžtak jet.Včera jsem si naměřila 160/100,tak už manžel říkal,jestli tam nezajedem.Tak jsem řekla,kdybych zvracela,že jo,ale takhle nechci hysterčit.Necítím se tedy moc dobře.Jsem furt unavená. :~!: Pořád mám tvrdé břicho a bolesti každou chvíli :O
První dubňátko už se narodilo,tak by se nám to taky mohlo rozjet :^O^:

In reply to by jana.lauberova

Ahojky :€s€: jojo slibujou a nic :s: uz jim neverim :n: nechame se prekvapit. takhle vecer plasim pocitam pravidelnost atd a pak jsrm zklamana kdyz to ustoupi. ten tlak si hlidej mas ho vysokej teda :00: me ta bilkovina stve tak snad tam priste uz nebude bylo to hranicni. jj dubnatko mame tak jsme pomslu na rade my :one:

In reply to by indoska

Já ho měla vysoký večer.Dneska si ho průběžně měřím a mám kolem 130/90,tak si myslím,že dobrý.Taky nevím na kolik můžu věřit tomu našemu tlakoměru :? Ale kdybych měla tolik celej den,tak bych zašla obvoďačce,ať mi ho změří pořádně.Mám to kousek.Tchýně,ta mi řekla,že je to normální takhle konci.No jo,za ní se to ještě moc nekontrolovalo.Diví se jaký jsou dneska vyšetření. :00:

In reply to by jana.lauberova

Normální je nekouřit.. na chytré řeči se vyprdni, vysoký tlak ke konci je právě dosti nebezpečný!! žádné zahrávání, tady žádné hrdinství není na místě. Já měla taky otoky na konci těhu a tlak 60/40 pravý opak, kecám možná přeháním, ale vysoký tlak je nebezpečný z hlediska preeklampsie.Zítra ráno nakluš k obvoďačce jen tak i když si budeš připadat hloupě a nech se překontrolovat bílk v moči a přeměřit ten tlak.nebo kdy máš jít do poradny?

Já nic, ale u tebe to vidím nejpozději na zítra 1. jarní den :k: Udělal ti Hamiltona? Jestli jo tak se to určo rozjede :one:

:a: Už jsem nakukovala kdy napíšeš :) tak snad už to přijde.Už by mohlo viď já zrovna teď vylezla z vany protože mi asi hodinu bolelo břicho jako při ms , tak bolest je pryč ale já jsem nějaká strhaná.Jsem ráda už že lezu :00: začalo mi být i špatně a nemám moc chuť k jídlu :( . :(
S tou bílkovinou a tlakem zkušenost nemám žádnou já mám totiž naopak tlak nízký, každou chvilku vidím hvězdičky :00: .Tak držím palce ať to brzo přijde a máš princezničku u sebe :€s€:

In reply to by opicka46

Dekuji :€s€: jojo kocko mohlo by uz se na ni strasne tesime az jsem se na to moc upnula a sprajclo se to asi tak zvolnim ono to prijde brzy :k: to bylo uz minuly tyden ze to mam cekat kazdym dnem a nic. dneska jsem taky strhana boli me stydka kost :00: tak snad uz budeme mit ty nase broucky brzy u sebe :kiss:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky