Uměle oplodněni

16.03.2013

Ahoj te :a: sem tu nova ,,,v Ponděli 18.3.jdeme na kliniku,kde nam buou dělat umněle olodneni,,,tak sem trochu nervozni,dvakra sem otěhotněla,přišla sem o to prvni v začatku, ale minuly rok v breznu sm o to prišla v 10tt promně strašnee,nevzdavala sem to udělali nam genetiku s přitelem vš v pořadku,,,ale jine vyšetřeni něco prokazalo prava strana nepruchozi a ta leva jeponičena,tak sem přistou pila na umnele tešim se a taky sem nervozni jak to bude probihatt tak mi drste palce holky,,a co to podstoupily tak hodně štěsti :€s€: :)

Tak nas proklpli naklinice pritel ma sperma stoprocentni,,mne braly 7ampulek krve na nejake testy přitely 5ampulek potřebuju papir ze zakroku z Laparoskopie,,a uvydi se podle toho rekne doktor co podstoupit mnela sem dobry pocit přistu super ,,a hodně paru tam bylo že nejsme sami co maji problem otěhotnětt...

Zitra mame jit na klinikuse obednat na umnele,,uz sm to tu psala holky poradte,,v patek 15.3.sem to mnela dostat mam to presne jak hodinky 28 den,,,delala sem si test a nic neni to brzoo ze sem si ho udelala no sem stoho spatna nejaka... :( :r:

Držím palce, určitě se brzy zadaří. Já mám 4letýho kluka po IVF, který se povedl na první pokus a 3měsíčního kloučka, který byl 4 roky zmražený. :a:

Ahoj, od kamarádky jsem slyšela, že je to nepříjemné trochu, hlavně braní "hormonů", které trochu rozkývou všechno, tak doporučuju hodně vitamínů kromě toho a odpočívat, a držím palečky :) určitě tam nejdi sama

ahoj bude vse ok,,,zda vas mmudr takhle proklep tak to bude ok,,a jak dlouho to trvalo ty veskera vysetreni??muzes me k tomu napat vice???nas to ceka taky,,jsem po potr samovolnem bez revize a cekam jen na MS a pak zacnou s vysetrenima)jen me desi ta doba cekani na vse z vysetreni

Držím palce, ať vám to vyjde.
My máme taky synka z IVF, už je mu rok a půl :-)
Dobře si vzpomínám na moje pocity před první návštěvou a po ní, hrozně jsem se těšila a strašně mě to nabilo energií a optimismem. Tak good luck!

Hlavně klídek,žádný stres.A určitě bude vše v pořádku....Přeji hodně štěstíčka... :one: :one: :one: Na jakou kliniku nastupuješ????Určitě dej zprávy o sobě. :€s€: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka