U každého doktora jinak.. :-)

15.03.2013

Ahojik,
Jak pak se máte?.. Tak jsme dneska byla na ultrazvuku v Hradci, poslala mě tam doktorka kvůli tomu že se ji zdál malý menší a že mám málo plodové vody. Byla jsem obědnaná na osmou a hodinku jsme tam čekaly, ještě tam byly na zaučení s ním, tak to by mi ještě ani tolik nevadilo. Ale pak zjistil že v průkazce nemám napsané rozměry z prvního a druhého ultrazvuk, nebo-li ze žádného. Dávala mi doktorka vždycky akorát papíry k tomu abych měla vždycky ten poslední když tak na pohotovost kdyby byla potřeba, nosial jsme u průkazky asi pět těch papírů a nikdy je nikdo nechtěl, tak jsme byla vykulená když na mě spustil, v tu chvíli jsem se cítila hrozně, na jednu stranu to byla moje chyba, ale taky nechápu k čemu pak mám průkazku.. :-(
Jinak malý odpovídá o týden víc podle jeho ultrazvuku, teď sme 36+4tt a u něj to je 37+4tt. Plodové vody mám taky dostatek, takže vše je naopak, ale hlavně že je malý v pořádku a já můžu být v klidu.
Přeji všem krásný den, pohlaďte bříška. :€O:

Ahojky bud v klidu... ja zas nechapu mereni me dr,, pokazde mimi je bud o tyden mensi nebo vetsi... momentalne je o tyden mensí :-D.. No a jak to bude pri dalsi kontorle to tezko rict.. oni dr v ordinaci maji jine ultrazvuky a vetsinou se na to uplne nespecializuji takze ver tem co meriliv nemocnici. Jinak taky mam porad strach a divny pocit kdyz je malej o tyden mensi.. jinak jsem 36+4tt :€O: .. čekám uz druhého chlapecka a takove starosti u prvniho si nepamatuji :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka