Absolutní klid :o)

15.03.2013

Ahojky. :a:
tak dnešní noc byla hodně vydařená :s: včerejší stimulace bradavek,čaj z maliníku, sprcha a velký úklid měli efekt, že jsem v noci spala jako nemluvně :s: :s: :s: takhle jsem se snad za celé těhu nevyspala, břicho netvrdlo ani jednou a já spala a spala :€s€: to se mi ještě nestalo, poslední dvě noci jsem probděla s bolestivými poslíčky a průjmem a najednou absolutní klid :)
Teda na mě ty pokusy mají opačný účinek takže už na to pěkně prdím a uvidíme třeba je to ticho před bouří :00: každopádně už tomu nechám volný průběh, paní doktorka mě sice potěšila zprávičkou že si myslí že se za ten týden už neuvidíme že nález je velmi pozitivní a že tomu můžeme už klidně trochu pomáhat, ale já tomu moc nevěřím :n:
co vy kočky? :€s€: včera vás tu bylo dost s poslíčky tak kdo jste vydrželi ? :k: jsem zvědavá která z nás to všechno začne :s: :a:

Ahojky, ja taky posledni tyden spim v mńoci podezrele klidne ani se nebudim na čurani :-D.. tak nevim co se deje a taky je klid!! No ja stejne vim ze prenaset budu :-D.. Tak hodne stesti treba je to fakt jen klid pred bouri :-))

za chvilku je tadyyyy, neboj :) já se poslední 2 noci taky skvěle vyspala, břicho netvrdlo, nic se nedělo a pak mi rupla voda :)

tak uvidíš třeba je to fakt klid před bouří, já jsem dneska taky celkem v pohodě neměla jsem čas to vnímat, byly jsme s malou dcerkou na nákupech v Letňanech, nakoupila jsem úžasný hadříky v CA pro naší nejmenší. a za chvilku jdeme na plavání, pak něco uvařit, takže dnešek jsme měli nabitý :s: o víkendu se dám nejspíš do úklidu a praní. Snažím se na ,,to´´ nemyslet :s:

:a: ano, i my dnes mame naprosty klid a ja se citim,jako nparosto netehu :O..... Rozarka, je u babicky s dedou az do soboty,takze dnesek mam cely jen pro sebe a Valinka to vzala doslova a kope jen,tak lehounce,abych mohla odpocivat a poslicci nikde,bolesti zadne,jen lehka unava :s: Ode dneska mame 5dni do terminu a zatim to tak vubec nevypada,tedy krome toho obrovskeho :€O: :///: . Tak pohlad mimiska a at ho uz mas brzy u sebe a at jste zdrave :a:

:a: tak u mě byla také klidná noc dokonce jsem byla jen jednou na záchodě v noci :s: a jinak klid.Tak jsem zvědavá však holky máme ještě čas jsme dubnový tak už to snad vydržíme :s: i když já už se taky těším až porod bude zamnou a budu mít miminečko v náruči. :k:
Ještě jsem se chtěla zeptat stává se mi že když se mi chce hodně na malou tak že mi začne bolet břicho jako při ms je to normální? :a:

In reply to by opicka46

:a: mě když se chce hodně na malou tak mi to celé ztuhne a kolikrát mi to ani nejde, jak je to tam stlačené takže to bude určitě normální ;) jinak to víš že vydržím spíš mě doktorka navnadila že si myslí že už by to mohlo být podle nálezu tak jsem měla velké naděje :s: dneska podle ultrazvuku začínáme už 40.týden tak by princeznička mohla vykouknout dříve :€s€: víkend po dlouhé době bez dcerky tu hlídá babička tak uvidíme co se bude dít :a:

In reply to by Irena Jurková

Počkej jak to uteče :€s€: já tu také nedavno řešila ať mi malá ještě vydrží alespoň do 36.týdne a teď už bych jí zase chtěla mít venku :s: podle ultrazvuku je větší takže by jsme začínali už 40.týden tak už by kočička naše mohla :h:

In reply to by Irena Jurková

No jo já bych ráda ani nevíš jak :s: celé těhu bez sexíku :n: my bohužel nemůžeme manžílek je po transplantaci :dance: od toho 35.týdne jsem počítala dny, ale na každý den jsem se snažila něco si naplánovat aby mi to trošku utíkalo, stejně jsem ale nemyslela na nic jiného než na to abych jí už měla u sebe :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky