Nepravidelné stahy

13.03.2013

Holky, dneska mi doktorka říkala že nález je hodně slušný a že si myslí že se mi to do večera rozjede. Mě pořád tvrdne břicho ale není to ono. Zkoušela jsem sprchu že buď teda to zaženu nebo že zesílí ale nic. Občas je to jako kontrakce i to celkem bolí do kříže, ale pak třeba další tři ztvrdnutí vůbec nebolí. Tak jsem z toho jelen. Nevíte ještě o něčem kromě sprchy co to buď rozežene a nebo rozjede?
mě teda tvrdne břicho už snad od poloviny těhotenství ale tohle je jiné, asi jsou to jenom poslíčci jinak by se to rozjelo, tak to by mi tolik nevadilo jako spíš to že jsem čekala že se to aspoň uklidní když z toho nic nebude... vždycky jsem poslíčky sprchou zklidnila. Třeba to přijde večer samo uvidíme.
Dneska jsem to říkala mojí holčičce že už se asi Nelinka brzy narodí tak je nedočkavá :k: , ale já asi víc :s:

Ahoj, tak jak si na tom? :///: já se ted vrátila z porodnice z monitoru a prohlídky a nic nového, CS stouplo na 5 ale to je vše :( tak jsem se těšila a nic ani jedna kontrakce na monitoru, malá chrněla a nespolupracovala. takže zklamání, no a zase příští týden!

In reply to by Terka111

Ahojky, no já mám pořád poslíčky občas hodně do zad, ale pak třeba půl hodiny nic takže se nic neděje :00: holky se nám asi rozhodly vyhřívat se tam když je tam taková zima, jinak na monitoru mi ani jednou břicho neztvrdlo, ale vyjdu z porodnice a začne to :s:

In reply to by Ketinka

mě ted taky bolí záda ale nemůžu stoupnout na levou nohu to se mě úplně podlomí od zad :( dělám palačinky, pak si půjdu dát sprchua ty bradavky taky zkusím a ještě večer manžela a uvidíme. Přesně jak říkáš vyšla jsem z porodnice a břicho tvrdlo, jak naschvál!už mě to nebaví přijde mě že nedělám nic jinýho než se pořád pozoruju, je to taky hodně o nervech a psychice!

Ahojky. Tak me to do rana zase preslo tak uvidime dneska. V noci jsem mela 3 silne kontrakce teda ty se s poslickama nedaji srovnavat :00: to byl teprve mazec to uz clovek fakt pozna ze jsou to kontrakce nebo poslicci :) . takze uz to nebudu resit a treba se dneska rozjedou vic v noci uz to vypadalo nadejne skoda ze to preslo asi to k tomu proste jeste neni :one: ted krome tvrdnuti bricha mi nic neni takze zdar dnesni noci :a: :a:

ja jsem prej na spicku prstu a doktor muj rika ze to ma cas a v utery v porodnici tak tam me rekli ze uz se mozna neco chysta podle ozev tak nevim co si z toho vybrat ale dneska jsem 35+3 takze je stejne jeste brzo ze:-(

zkus si masirovat bradavky to je prej učinná metoda.do toho dej horkou vanu,a udelej si treba palacinky a posyp si je skoricí skorice prej taky pomaha nebo si ji dej jen tak s cukrem

No nepovídej že už budeš rodit :€s€: kamarádka běhala/šlapala schody, sexovali, dávala si horkou sprchu ale nakonec stejně přenášela :dance: vlastně všechny které znám co čekaly holčičku tak přenášely :00: a jedna musela malou "vypudit" dokonce ricinovým koktejlem :///: držim palce a budu netrpělivě očekávat další zprávičky :a:

In reply to by Ketinka

něco na tom asi bude :///: a kluci jsou mamánci tak se hrnou dřív :s: jen ať si tam ještě počká v teplíčku aspoň než sleze sníh, u nás už třetí den sněží :00: ať si počká až se oteplí :) hrozně to uteklo vůbec mi to nejde do hlavy :dance: hlavně ať všechno probíhá bezproblémově :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka