Dnešní pozitivní kontrola :o)

13.03.2013

Ahojky :a: tak jsme ukončili 37.týden a přehupujeme se do 38.týdne a dneska jsem byla podruhé v poradně v nemocnici a na monitorech. Malá sebou pěkně mlela, ale ozvy ukázkové akorát ze začátku měla kolem 200 tak to sestřička chvíli pozorovala a pak už to spadlo. :k: sestřička mi říkala že se prohlíží jednou za dva týdny ale že pokud chci zavolá mi doktora že to nevadí, tak jsem řekla že jo že mě tam dost řeže a tak přišla moc hodná paní doktorka :one: prohlídla mě a říká hmm to je hodně pozitivní nález oproti minulému, hrdlo délka 1cm, pro prst volně. No maminko to se vám to může klidně dneska rozjet nález je krásný, odkud jste? tak říkám že odsud a ona tak to si vás tu nechávat nebudeme, ale kdyby něco ihned přijeďte ať stihneme dát antibiotika na toho streptokoka. Tak jí říkám tak to vypadá nadějně ? a ona no už jste v krásném týdnu to už klidně můžete takže toho se nebojte a myslím si že se už v poradně neuvidíme, ale když nám náhodou neporodíte tak za týden zase tady :s: zabalte si tašku :s: no holky není to krása? může se stát že budu rodit až za ty 3 týdny to jo, ale říkala že je větší (podle UZ o 12 dní větší) takže se spíš přiklání k tomu že do týdne to bude :one: mám hned lepší náladičku. Tak mi držte palce ať vše dopadne tak jak má :k: pohlaďte :€O: :a:

Tak to je krasna zpravicka :one: .... Ja jsem dnes 39tt dle UTZ a dle PM 38+5 a nalez v pondeli byl na prst i s vnitrni brankou,a pry jeste trochu cipku zbyva,tak jsem na to taky zvedava :dance:!!!!Dnes na kontrole je pry nalez zase o neco lepsi... Ale uz toho mam plne zuby,takze plne chapu tve nadseni.... :s: Cacorka je narvana hlavou dole a tlaci to jak das,ale pry pokud se nic nebdue dit do pristi stredy,tak mi udela Hamiltona :one: Tak drzim palecky,ta vse dobre dopadne.... a pohlad :€O: pa

In reply to by Balusta

Ahojky :€s€: tak koukám že nález máme podobný a pořád držíš tak to tak horké nebude ;) ale tak třeba jo uvidíme, někdy mi to přijde jako slabá kontrakce jindy ne tak uvidíme co se z toho vyvrbí :€s€: tobě držím palečky ať máš maličkou co nejdříve u sebe :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji :k: přesně to jsem si říkala dneska která z nás to začne :€s€: já doufám že já :one: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji :k: No ono z toho stejně asi nic nebude ale zpráva je to potěšující :€s€: mě taky pořád břicho tvrdne, někdy to jde do kříže a někdy ne takže to není ono, ale něco se tam chystá, jde jen o to kdy, ale to může být klidně za 14 dní :00: :s:

Ahoj Lucinko,no to jsou krásné zprávy!!!! :one:
A na tobě je poznat jakou máš radost :dance: :dance: :dance: Tak to jsem zvědavá jak se Nelinka předvede a kdy se vyklube :||): Přála bch ti abys už nemusela dlouho čekat a měla jí už brzy u sebe,když už jsi podle doktorky v tak krásném týdnu a je vše připravené tak proč ne :dance: Držím palečky a těším se na další hezké zprávy od vás :kiss: :a: :a: :a: :a:

:a: :a: ahoj noto je skvělý , konečně taky dobré zprávy držím plečky aby vše dobře dopadlo a měla jsi to brzo za sebou.Hned nám tady musíš písnout :s: . Mě dneska vzbudila neskutečná bolest, měla jsem bolesti po 10 minutách před chvilkou jsem hupsla do vany a je to zase pryč jen trochu a hodně nepravidelně.Ale bolest to byla pěkná.Připadám si jako blázen rodila jsem 4 krát jenže 2 krát mi porod vyvolávaly a 2 krát mi nic nebylo, nejdřív mi rupla voda a pak se to rozjelo tak nevím zda neplaším :00: ale cítím se všelijak.Tak držím palce :a:

In reply to by opicka46

Ahojky :a: no já měla dneska noci taky, ale právě taky nepravidelné, bojím se že to nepoznám až to opravdu přijde, dceru mi vyvolávali když mi praskla voda a kontrakce hned po 3 minutách ale slaboučké jako teď ale pravidelné a pak sílily... bojím se aby jsme stihly dát ty antibiotika, ale snad to poznám ;) taky to vždycky rozháním vanou :one: ty čekáš 5.miminko? tak to tě obdivuji :h: to musíš mít nervy z oceli :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak u mě to dnes probíhalo jako u tebe :s: ale je mi pořád nějak divně.Chvilkama mám klid a pak mi to zase drapne.Já ale byla na kontrole včera a vše bylo v pořádku tak nevím :? snad to bude dobrý. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky