Zácpa v těhu 31.týden

11.03.2013

Ahoj holky, prosím o nějaký tip nebo radu. Minulý týden mě začala trápit zácpa :( ale taková, že jsem myslela, že mě manžel bude muset odvést do nemocnice na injekci :r: úplně jsem brečela bolestí, nakonec jsem to zvládla ale 2dny jsem nemohla ani sedět jak mě bolel konečník :r: . Od té doby jsem opět nebyla na velké :? . Mám hrůzu že si zase nebudu moc dojít :€O: :( . Přitom jsem vyřadila z jídelníčku pečivo. Jím pomalu jen ovoce a zeleninu, hodně mléka, ovocné čaje, džusy, caro, nalejvám se kefírem a různejma nápojema Activie ale pořád nic :( . Nevíte někdo jestli třeba nemají něco přírodního v lékárně co bych teď v těhu mohla? :? . Moc děkuju za jakoukoli radu, do poradny jdu až ve čtvrtek a bojím se, že do té doby mi bude opět zle :00: :(

Ahoj, tak jak, pomohlo ti něco z toho, co jsme tady napsali? Už je to lepší? Tak přeju, ať už je ti jen a jen dobře :one:

In reply to by VerDanka

Ahojky zatím se zdá že ano koupila jsem si tu vlákninu Psyllium a to sušené ovoce a zatím dobrý :one: taky jsem si řekla že to asi opravdu chce více pohybu :dance: ikdyž jsem na rizik těhu a tolik bych neměla tak už jsem začala 32.týden tak si říkám, že už to nevadí..... :€O:

Já na zácpu velmi doporučuji přírodní doplněk stravy. Upravuje velice dobře zažívání a navíc je vhodný i pro vývoj plodu, dodává potřebné vitamíny. Nezatěžuje organismus, nemá negativní vedlejší účinky. Je čistě přírodní, bez chemie. Jestli máte zájem o více informocí,tak napište do osobky nebo na email ivana.pennova@email.cz . Poradím Vám

Ahoj, jsem mela ty same problemy a doktor mi doporucil hodne horciku, takze beru 2 teblety denne, rano. Je to lepsi, lepsi neco, nezli nic. Chce to i hodne pit a chodit.

In reply to by Bartakova

Ahojky děkuju :one: jinak i když jsem na rizik těhu tak se snažím hýbat, se synem na kroužky, pro dcerku do školky :00: a piju litry tekutin :s: ale strašně se zavodňuji vypiju třeba litr vody a vůbec nemám potřebu jít čůrat :00: nevím jestli to s tím taky nemůže souviset :€O: do poradny jdu ve čtvrtek tak taky uvidím co mi tam řeknou :? tyhle změny mám až posledních 10dní. Zácpa, otoky a zavodňování :00:

ahojky, mě zácpa v těhu taky trápila, a částečně i i pomohly sušený fíky, a pak mi jedma maminka tady poradila fructolax, dá se to koupit v lékárně, sou to takové žvýkací kostky. přírodní. ptala jstem se pak na to i u svýho dr. a ten mi řekl,že jednou za čas to nevadí. (jedla sem to max 2x do měsíce). tak to můžeš taky zkusit

Holky, na zácpu se v těhu může duphalac. A prý pomáhá i cvičení. Lehněte si na bok. Mírně zvedněte horní nohu a knitejte před sebe a za sebe, asi 10x nebo jak budete moct. A pak na druhém boku. Zkuste to, za to nic nedáte. Snad jsem to popsala srozumitelně.

In reply to by PetulkaJK

aha tak na ten přípravek se optám děkuju :one: jinak já mám rizik těhu a nemůžu ani dlouhé procházky a nákupy o cvičení ani nemluvím, tak nevím jestli bych tohle mohla zkusit :? :? . Asi je to taky tím že se nějak extra nehýbu, no jo ale když mám zákaz od doktora a to ještě při každý poradně se mě ptá jestli teda ´polehávám ale ono to tak dobře nejde když mám doma 2 děti, takže to zase není že bych ležela v posteli a neměla žádný pohyb, akorát všude jezdím autem :00:

In reply to by Romy80

Jestli se můžu zapojit tak ten Duphalac jsem užívala taky a vůbec nezabral! Užívala sem ho v tý nejvyšší dávce co sem mohla a akorát sem po tom pořád prděla a jinak nic. Pak sem koupila Psylium (přírodní vláknina),dávám každý ráno 3 lžičky do jogurtu a je to lepší. V lékárně poradí.

hmm tak to nevím co ti poradit tež sme ve 31tt a zácpa mě trápí už asi 3 týdny je to uplně na prd, taky piju kefíry ale stejně to nepomáhá a zeleniny a ovoce taky hodně a niic... :r:

In reply to by Romy80

Ahoj, zkus Psyllium. Je to rozpustná vláknina. Piju jí 2x denně (ráno a večer) a dobrý. Ale doporučuji vypít hned jak jí smícháš s vodou, jinak hodně naboptná a mě je to pak v puse nepříjemný :00: Mají čistou bez příchutě a ta fakt nemá žádnou chuť a dnes jsem si koupila malinovou příchuť :///: No něco z těhto rad i od ostatních ti určitě pomůže :one: Tak ať je ti brzy líp :dance:

In reply to by luciekres

Jojo, mají ho v lékárně, nejčastěji značku Dr.Popov, stojí to cca 115Kč. Pak mají i jiné značky, já si vždycky kupuju to největší a nejlevnější balení, protože je to všechno to samé a cena je jiná jen díky značce. Jinak ho měli i v DM drogerii v regálu u zdravé výživy a takových těch různých přípravků na podporu spalování tuků a tak...

In reply to by VerDanka

:one: Taky doporučuju ! Začala jsem ho brát po porodu první dcery a zachránilo mě, škoda, že jsem o něm nevěděla od začátku prvního těhotenství. Teď ho beru od začátku a je po problémech, jsem ve 30.tt. Navíc je to čistě přírodní, jen slupky z indického jitrocele.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka