Konečně výsledky z plodovky

25.10.2007

Holky tak už konečně dorazily výsledky z plodovky a vše je OK a naše holčička na 100% potvrzená. Jsem moc šťastná, ale to čekání bylo opravdu hrozné... Výsledky přišly přesně za 4 týdny po odběru, tak si asi dovedete představit tenhle měsíc mého těhu :-(((. Konečně můžu jít nakupovat a něčím si udělat radost. Dosud jsem nic doma nechtěla mít. Ostatním, kteří taky takhle trpí nějakým čekáním, přeji hodně štěstí!

In reply to by RenataMor

ahojky Reni, taky na tebe myslím a držím pěstičky, abys to trápení neměla tak dlouhé jako já a taky vše dopadlo OK. Byla to hrůzo, ale to sama určitě víš.

Tak to jsem rada, ze je vse OK :-) Juuuu, opet holcicka :-) Uz jsme tri, ktere cekame Unorovou holcicku :-)

Gratuluju a huraaa na nakupy.To je urcite super pocit,ze je vsechno v poradku ajak ma byt!!!!
Ja byla 2.10. na tripl testu a jelikoz mi nevolaji tak predpokladam,ze to bude asi ok,protoze na plodovku bych uz mela jit jelikoz jsem v 16 + 4 tt.Tak snad to taky bude ok.I kdyz bych radsi kdyby mi zavolali a rekli osobne.

In reply to by LucindaZ

No ty nervy jsou fakt pořád je to děs.Já čekala taky na výsl.tripl testu sestra mi říkala pokud mi do deseti dnů přijde dopis tak pujdu na plodovku mezi tím jsem asi 7den byla na poradně a ona už tam vysledky měla a tak mi spadl obrovský kámen ze srdce,že je to ok.

Jupí to je moc pěkná zprávička tak si to začni pěkně užívat a hl.bud nasebe opatrná:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka