Volala jsem na výsledky a mám beta hemolytického streptokoka B

05.03.2013

Ahojky :a:
já prostě musím mít všechno, strašně mě to štve, volala jsem na výsledky a mám beta hemolytického streptokoka B
prosím kdo s tím máte zkušenost? bojím se aby mi před porodem stihly dát antibiotika, ještě je to na dalších rozborech aby věděli jaké mi mají dát, jinak kdyby to bylo dříve musejí mi dát širokospektrální, sakra mě to tak štve :(
manžel je po transplantaci, sex nemáme ale nemůže to ode mě chytit???

Taky jsem měla streptokoka,nevím teda jakýho ale byl tam.Jela sem do porodky sice až za pět hodin po pravidelných bolestech,ale všechno se stihlo,páč náš porod nebyl nijak extra rychlej.Asi bych se trochu bála aby se to stihlo dát,,kdybych mívala hodně rychlý porody..

Holky tak jsem si volala přímo do porodnice, abych se uklidnila, prý to má až 50% těhotných, jde jen o to aby se minimálně 4 hodiny před porodem dali antibiotika a když budu mít kontrakce po 10 minutách hned přijet, jinak když praskne voda tak okamžitě. Kdyby se to nestihlo tak tam jsou nějaká rizika pro miminko a muselo by být monitorované atd. ale jsem ráda že nemusím plašit :€s€:

In reply to by Ketinka

Lucinko,tak to jsem měla já při porodu s Nikolkou. Dostala jsem antibiotika pár hodin před porodem.Jestli si to dobře pamatuji tak mi říkali že je to z důvodu toho,že jak mimčo jde porodními cestami může se mu ten bacil dostat do očí nosánku....Je fakt,že hned po návratu z porodnice jsem musela Nikolce kapat očíčka,měla je tak zalepené,že ho nemohla ani otevřít :? Jestli je to teda ono,ale myslím,že ano.Jinak se holky držte,čekáme na nové zprávy každý den :one: :one: :one: Po porodu Nika chodila co 4 hodiny na monitor srdíčka,a měli jsme monitor dechu i doma skoro do roka a něco....pár krát se nám spustil,tak jsme rádi že jsme ho měli.

In reply to by Ketinka

Tak vidíš bude to v pohodě, já mám teda poslední dva dny bolesti(jak to mám sakra říct) dole pipina jak kdyby mě tam někdo nakopal :( jako modřina jsem dole strašně nateklá(říkal manžel) nevim co to je s první dcerou jsem to neměla a nemůžu ani sedět a při chůzy je to nejhorší. máte s tím některá zkušenost?děkuju

mě ho nestihli dát :-( přijela jsem do porodnice už otevřená na 8cm, malou jsem musela před každým kojením nosit sestře, kde jí měřila životní funkce, měla monitor dechu v postýlce :r:
Naštěstí je naprosto v pořádku :-) :a:

streptokok v těhotenství je naprosto normální záležitost. Měla jsem ho u prvního těhotenství. Dali mi do kapačky ATB a to bylo vše :-).
Tvůj parntner to nemá jak chytit ;)

Luci, přesně toho já mám v krku :///:
Ale dole je to prý celkem normálka, myslím, že stačí ATB začít podávat 12h.před porodem, aby to nebylo nakažlivé pro mimi, to bude v pohodě, neboj :k: :k:
Ale jak se to chytá, to vážně nevím, já mám taky kde co, nejsi sama :00:

Ahoj,u těhulek je to skoro normální .Moje švagrová ho měla taky.Dojela do proodnice hodinu před porodem jako takovým a seřvali jí že měla dojet dřív právě kvůli těm antibiotikům.Pak jen malou po porodu víc kontrolovali jinak žádná zvláštní péče.

Ahojky, teda ty si vymýšlíš :///: vůbec nevím co to je ani, takže ti moc neporadím. Jak se máš vůbec? já hory přežila i když to bylo krušný, dneska jsem byla na prvním monitoru a byla jsem tam snad hodinu, pořád se jim to nelíbilo a pak najednou že je vše v pořádku a 3 menší kontrakce na grafu. Ve čtvrtek jdu k dr. Můžu ti říct že už mě to nebaví a chci to mít za sebou, takže budu dělat vše proto aby jsem malou trochu popohnala :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka