Ahojky

03.03.2013

Ahojky všem,můžu mezi vás?
jsem tu nová, abych se trošku představila.
Jmenuji se Ivana, je mi 32 let a mám 23-měsíčního syna Matyáška.Jsme z Ostravy. A minulý týden jsme zjistili, že čekáme druhé mimi :€s€: Podle :*8*: je to přelom 5 a 6 tt, :heart: už krásně bije. Na kontrolu jdeme 28.3. a dostaneme průkajdu. 30.3. Slavíme 2. narozeninky Matyáška, tak dostane dáreček i rodinka. Uf, jen to neprozradit!

Jééé, ahoooj, mně je 31, doma mám skoro tříletou holčičku a jsem taky z Ostravy :a: . Termín mám 12.10., třeba se potkáme v porodnici :s: . Odkud přesně jsi? Já ze Zábřehu.
Říkala jsem si, že by bylo fajn potkat tady nějakou maminku z Ostravy. A třeba si můžeme vyměnit nějaké oblečky pokud budete vy čekat holčičku a my chlapečka :) . Tak ať miminko pěkně roste :a: .

Ahojky Ivanko, tak to je krásná zprávička, my také čekáme druhého prcka, už mám jednoho krásného chlapečka doma a teď je na cestě druhé miminko.
Já také zjistila minulý týden, že čekáme miminko, je to krásný pocit, termín mi podle těhu kalkulačky z netu zatím vychází na začátek listopadu, tak uvidíme do mi řekne doktorka, jsem objednaná až 12.3. dřív něměla místo, takže dlooouhá nekonečná doba... Je krásné, že vám už bylo srdíčko, a že tak brzičko. To je opravdu super zprávička, snad i my budeme v pořádku a mudra nám řekne samé dobré zprávičky, už se moooc těším, až uvidím první ultrazvuk!!!
Přeji hezké těhulkování, zatím papa

In reply to by Hany.83

Ahoj Hany,
tak to moc moc gratulujeme, my už UTZ měli, no pořád tomu nemůžu uvěřit, dr mi zapoměla říct termínek,ale vychází nám to meze 9.10. a 20.10. Jsem zvědavá, co řekne Dr. příště,ale už teď se nemůžu dočkat, zapoměla jsem si říct o fotečku mrňouska. Tak příště už bude.
Hezky těhulkuj a zatím páááá

In reply to by Ivanka29

je to ale krásný pocit, že? No, krom ty nevolnosti, které se mi už druhý den ozývají... s tou fotečkou to je škoda, ale příště určitě nezapomeneš. Docela ti závidím, už bych taky chtěla vidět to naše malé mimi na ultrazvuku, to bude paráda!!! tak se drž a určo si zase pisnem pa

In reply to by Ivanka29

to já unavená zas až tolik nejsem, což jsem ráda, taky poletuju kolem prcka a snažím se něco vymýšlet, aby se zabavil... teď je chudinka nemocnej, dneska v noci vylítli horečky, tak máme veselo, ach jo. Vůbec nevím co se děje, krom vysokých teplot nic nepozoruzuji. beztak se z toho vyklube nějaká dětská nemoc, zítra pošupem k mudře, ať se na něho mrkne. To je pořád něco, že? :-) Opatruj se pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky