SEN♥♥♥

28.02.2013

dnes se mi zdál bomba sen :one: Zdálo se mi,že se mi narodilo miminko a byl to chlapeček,ale on byl tak překrásný a roztomilý,úplně bych si ho už nejraděj nechala a vzala ho z toho snu ven :h: :h: :h: :h: Jenže mám doma vše po holčičce a ten porod mně tak překvapil(jsem teprve v 15tt)tak jsem musela jít vše nakupovat :s: :s: :s: bylo to hezký,ale pořád jsem pokukovala po těch sladkých holčičích věcičkách :? No jsem zvědavá co to tedy nakonec bude,snad se to už 7.3.dozvím,jinak mně už klepne :s: :s: :s: švagr mi vyvěštil kluka,zatím se nikdy nespletl ;) ani u Nikolky se nespletl :s: :s: :s: :dance: tak jsem zvědavá,v hloby duše doufám,že to bude ta holčička,ale už jsem okolím tak zmatená,když každý říká že to bude kluk.....no ve finále ať je to co je to,hlavně ať je to zdravé!!!!!! :h: :h: :h:

Tak mně se zdál 2x sen, že se mi narodil chlapeček a jeden sen, že jsem o chlapečka přišla (to jsem se vzbudila úplně uplakaná - bylo to hrozné)
Mám doma dvě dcerky (9 a 7 let) jsou to šikulky, vždycky jim všechno šlo bez problémů. Ale náš klouček 3,5 roku, tomu zase nic nejde, je to divoch, ale maminčin miláček a mazánek. Pořád mě pusinkuje :kiss: a olizuje a okusuje.
No v srpnu mu to benjaminkování končí. Přála bych si o kousek více kloučka :h: , ale holčičku taky neprodáme :s: .

In reply to by Ter-Mel-ka

Pánečku čekáte 4 mimčo? Tak to Vás obdivuji a vážím si maminek co mají více dětí! No kdyby to byl u Vás kluk bylo by to 2:2 :one: to by bylo hezké :dance: :dance: Právě že té naší šikulce také všechno jde,ani jí nemusím nic moc učit,všechno sama zvládne a ráda se s tím i popere když jí to hned nejde,ale nevzdává to,j to šikulenka od malinka,strašně brzy se sama oblékala a nikdy nedala třeba kalhoty na ruce nebo podobně,jako náš stejně starý synoveček :00: :s: :s: :s: klouček je to zlatíčko,ale na mně strašně oproti Nikolce trumptka,takové miminko a těch kloučků kolem nás je víc takových.Nj oni i v dospělosti potřebují tu ženskou náruč která je vede,tak jim to musíme odpustit :s: :s: :s: ale mazlíci a sla´douši to jsou to je pravda :h:

petymaty

Ahoooj :a:

Hele, já mám dvouletýho chlapečka a teď čekáme holčičku ;)

Vím, že holky jak mají jednou holčičku, tak většinou touží po druhé prcině, ale můžu garantovat, že chlapeček je maminčin mazánek :dance: Ten náš je takový tulítko moje milovaný a když mi řekli, že to druhé bude holčička, nevěděla jsem co s tou informací dělat :D
¨
No teď už vím ;) Je to mazlítko pro tatínka :///:

In reply to by petymaty

No je to fakt,jak píšeš.Nikča se tulí raději s tatínkem,a se mnou také,ale není to taková tulička.Tak my pro tatínka tulítko máme,takže teď bude tulítko pro mně????? Je fakt,že kluci jsou maminčiny mazlíčci,ale nevím jak si zvyknu na tu myšlenku.No snad ano,už to potřebuji vědět na 100% ať už je 7.3 :00: :00: :00: :00:

Tak to máš krásné sny, jinak tě Verunko také typuji na klučíka :s: :k: já mám zase v poslední době sny hororové jak se mi to blíží tak se bojím :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale já si ho nedokážu představit!!!! :s: :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka