Horečka po očkování a procházka?Prosím o radu zkušenějších..

28.02.2013

Holky prosim o radu, malej byl na ockovani proti spalnickam, aspol+nestovice.
Dneska v noci mel mirnou horecku, ve 4hod jsem mu dala sirup, na hodku jeste zaspal, ale ted od rana je uz v pohode, bez horecky nema ani zvysenou teplotu. Jen je uknouranej protoze je malo vyspanej,ze :)
Jde mi ale o to, jestli ho muzu dat spat ven a pak s nim jet na vychazku. Ja myslim, ze jo, kdyz tu horecku nemel z nemoci, ale prosim o radu.
Taky se chci zeptat jestli jste to tak nekdo mel, ze byla horecka jen v noci a pak uz ne, nebo jestli jeste prijde :)
diky

Kliknutím vložíte smajlíky:

co mám vypozorované, tak právě očkování proti spalničkám bývá nejhůře snášeno, horečky, motanice, pády...
nemusí se to projevit hned po očkování, většinou do 14-ti dnů od vpichu, kolem 10. dne to bývá nejhorší
zrovna nedávno jsem prodělala chřipku a uvědomila si, jak mi je zle, i když už nemám horečky, že se mi nechce ven a nic...
a pak tady řešíme, zda druhý den po horečce dát dítě v kočárku na balkon či s ním ven :00:
osobně bych ho nedala

In reply to by Lenka1806

to víš že jo,navíc neštovicová injekce je sračka, to se ještě může projevit,tak ho nech pořád v klidu on si s tim v tělíčku poradí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem prave toho stejnyho nazoru, ale preci jen- je to poprve co ma tuhle reakce, nevedela jsem...
Nekdo byl pro, nekdo proti, proto jsem nakonec psala te mudr..nechtela jsem ji otravovat takovyma blbyma dotazama, no ale...je hodna, odpovedela by snad i na vazne uplne blbou otazku :)

In reply to by Janulka Kubik

jo,a le je rozdil kdyz ma horecku spojenou s nemoci a nebo kdyz mel zvysenou teplotu par hodin...je naprosto v pohode, nic mu neni.
Navic jsem psala i doktorce, a ta rekal ze pokud nebude litat (coz nebude, bude v kocarku) a bude bez horecky, muzeme i ven.
Kdyby byl uťáplej,nic ho nebavilo, jen by polehaval, tak samozrejme nejde ani spat ven, ani na vychazku...

tak jestli ho šoupneš někam na zahradu,tak neni problém,ne? spí tak jak tak. Já chodim i když má zvýšenou,aby byl na vzduchu, bydlim teda v paneláku s absencí šoupnout na zahradu.Když má 40 tak samo ne,ale jinak chodíme. Horečky maj obě děti po očkování tak 5-6 den.Jinak to je normál,že má teplotu a pak zas nic.to děti maj.Srážim u půlročního až nad 38,5 u velkýho až se blíží k 39.Jako první bych teda stejně volila obklady a tak,než hned lék.Někdy to srazíš.Prcek měl zrovna na dnešek 38,6 v noci,tak jsem měla v pohotovosti čípek a za hodinu to spadlo samo

Nejde o to, že horečka není z nemoci, ale že ma oslabenou imunitu. Já vždy čekala minimálne 24 hodin bez horečky. Jinak dcera po tomhle očkování měla horečky (střídave, taky ji to klesalo) 4 dny, pak týden klid a pak opet 4 dny horečky - po tehle vakcine muže být reakce až do dvou týdnu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JO, tak takhle to měl syn - přesne 9tý den po očkování horečka, ale jen ten jeden den, pak už byl uplne ok. Když už byl bez teploty tak jsme ven šli, ale opatrne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky