Prosím pomoc!

26.02.2013

Dobré ráno všem. Potřebovala bych radu a i uklidnění. Celou noc sem nespala bolestí :( Včera jsem prostě dělala voloviny a strašně jsem se narazila do hrudníku na levé straně. Točila se mi hlava a nemohla jsem dýchat. Při jakémkoli pohybu to bolí a nadechnout se šílenou bolestí se mi podaří tak jednou z deseti pokusů. Myslíte, že můžu mít nějaká vnitřní zranění. Kdyby to bylo vážnější, třeba nějaké poškození plic, to už bych poznala? Nebo je to jen naražené?
Děkuji všem

Kliknutím vložíte smajlíky:

Neboj, to jsou jen naražený žebra a ty hodně bolí. Musíš vydržet ono to bolí při dýchání protože ty žebra se při tom roztahují a jak jsou naražený tak to bolí. Kdybys měla vnitřní zranění tak ti bude úplně něco jinýho a jak psala přede mnou už bys tady ráno nepsala. Natři si to ibalgin gelem to ti trošku uleví.

můžeš mít klidně zlomené nebo nalomené žebro... takže k doktorovi a uvidíš ;) plíce to určitě nebudou,to už by jsi poznala ;)

kdyby jsi mela vnitrni zraneni nebo nejake poskozeni plic tak uz by jsi myslim dneska jen tak nevstala a nepsala jsem na mb. bude to narazene a to si pis ze to boli jako :pig: a jestli nejsi tehotna tak si zajdi kdr na rentgen ;) co ti tady kdo muze pomoct :00:

In reply to by Gabrielka

A proč by jí tu někdo nemohl pomoct? :00: :00: Jasně asi doktorkou tu nejsme žádná, ale nějaké zkušenosti (třeba vastní) mít snad můžem ne?
Tady opravdu poslední dobou, aby se člověk bál na cokoliv zeptat :n: :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka