15.2.2013 19:38 přišla na svět Michalka

25.02.2013

Ahoj maminky,konečně mám chvilku čas a můžu alespon krátkou zprávičku napsat. 15.2.2013 se nám v Benešovské nemocnici narodila dcerka Michalka :h: Vážila 2.06kg a 44cm. Je to opravdu drobek,ale už pomalu nabírá,jde nám to dobře,zatím kojím. :one: Byla jsem na císaři,pod epiduralem,zákrok v pohodě,následující dny fakt síla,strašné bolesti,ale už je to za námi. Dnes mi vyndali stehy a už se cítím daleko líp. Ten malej uzlíček stál za to,miluju jí nadevše :h: Jinak je strašně moc hodná,akorát v noci trochu pláče,ale snad to také zvládnem,můžu říct že někdy je to síla starat se o dvě děti,zatím ješt stále hledáme ten spravnej systém a řád :s: Verunka je skvělá sestřička,jsou to moje kočičky :kiss: Přdávám fotečky,mých dvou lásek :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

hojky,moooc gratuluji!!!To je super,že jsi nakonec mohla jít do toho spinálu :one: maličká je opravdu prcek,ale ona to dožene :) No a pocity po spinálu (epidurálu)?Byla jsi spokojená?

ahoj, gratuluju. Váhu brzy dožene ;) . Dvě dětičky jsou opravdu záhul. Je to něco jiného a kolikrát si říkám jak jsem mohla být unavená když jsem měla jen jedno dítě :s: . Systém si najdete a vše půjde hned lépe..

Gratuluju a přeju vám všechno nej, hlavně ať jste všechny zdravé a rychle se sehrajete!! :a:

Velká gratulace. :k: :k:
Věřím, že se brzy zajedete. Jinak tedy ještě gratuluji ke kojení. Málokterá maminka po císaři odchází z Benešovské porodnice kojící ;) .

In reply to by Guffanecek

No, ze zkušenosti kamarádek. I když jsem tam za jednou byla, tak za celé odpoledne za ní nikdo nepřišel. Zkontrolovat, zeptat se jestli kojení jde atd. :00: . Mám prostě v Bene špatné zkušenosti. Jen na neurologii si nemůžu stěžovat, jinak tedy :00: :00: . Taky proto jsem dvakrát rodila v Podolí :) .
Přeji ať už je vše jen lepší a lepší :k:

In reply to by Sandra L.

je pravda že to se na mě přišli podívat sestry za celé odpol.jednou. Ale tady v porodnici,teda lítali pořád,apon k nám do pokoje :-) Ale je fakt že z dětského,setričky od nás také moc ne,první den na jipu jo,to tam byla pořád,pak mě přestěhovali na normální pokoj a už to tak slavné nebylo. Ale z dětského běhali pořád a s kojením mi pomohli. Já byla s pokojená,víc než tenkrát v Budějovicích,ale ono je to hodně o lidech,byli tam sestřičky lepší a horší,jedna byla úplně na pěst,brala malé krev na žloutenku s hlavičky a když mi jí vrátila malá měla celou krvavou hlavu. šla jsem za ní a říkám jí co to má znamenat a ona že jí to nešlo nabrat a že mi to nechtěla říkat,myslela si že si nevšimnu :00: Tak ta mi hnula žlučí,to jo...

Teda to je drobínek malinký, tak hodně štěstí do života Mišičce a spoustu zdraví vám všem!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka