Hrozné řezání uvnitř

25.02.2013

Ahojky :a: holky už to nejde vydržet, strašně mě řeže uvnitř, ne v podbřišku ale u stydké kosti jakoby v místech kde je čípek, je možné že se třeba malá konečně otočila a tlačí hlavou dolů? nebo to může být otevírání? na minulé kontrole jsem byla na prst a to mě také trochu řezalo, ale ne moc, já už nevím, chodit nemůžu mám pocit že mi to už všechno vypadne, bolí mě ta stydká kost v noci se nemohu ani otočit v posteli, obout si boty je něco šíleného, poraďte co by to mohlo být. U dcery jsem takové problémy neměla, nabrala jsem u ní 25kg a vše bylo v pořádku, teď jsem nabrala 1,5kg a mám pocit že jsem slonice... :( dneska jsme podle MS 34+4 a podle ultrazvuku 36+2

ahojky my se dnes vratili po trech dnech z nemocnice spis kvuli tlaku ale od soboty to mam taky to rezani jhe to hnus od vcera i poslicky a pry je to tim jak mala uz tlaci a vse se chysta a do tydne pujdeme nejspis i ven :) tak odpocivej a kdyby se ti neco nezdalo tak si radeji zajdi ja jsem ted takova nesva kdyz mi to rekla a jsem doma :/

asi uz se neco zacina chystat..pomalu...
to neovlivnis...jediny co si muzes ulevit tak si dej velkej polstar mezi nohy ulevi se stydke kosti...

Přesně tak, to řezání je snad nakažlivé, také mě to trápí, stejně jako bolest stydké kosti a včera mě tak strašně bolely kyčle a píchalo v tříslech, že jsem myslela, že nedojdu domu a ty schody do 3tího patra, to byl doslova očistec. Nevím jestli to může být tím, že by se malá otočila, spíš si myslim, že to bude k tomu otevíraní. Každopádně když se to nějak víc zhorší, zajed na pohotovost, třeba rozhodnou, že bude lepší to trápení už ukoncit a porod vyvolat, není to sice zrovna nejlepší varianta, ale mimi už je vyvinuté, jen váhově bude asi trošku níž... já už na kontrolu až příští uterý, ted má dovolenou a už to bude poslední, pak už do porodky, tak jsem sama zvědavá, co mi na to řezání řekne.. a ty jdeš už do porodnice nebo ke svému dr ještě? Držím palečky, at te to přejde a ten zbytek si alespon trošku v rámci možností užiješ, už se nám to krátí :-)

In reply to by Eliška

Ahojky, já jdu v pátek naposledy ke svému kvůli těm stěrům, jinak jdu už 6.3. do porodnice. No jsem každopádně zvědavá. Teď jsem se vzbudila, měla jsem poslíčky tak jsem je zaspala, zabrala jsem a hodinu a půl tvrdě spala a je mi líp, i když řezání trvá, ale když sedím tak je to celkem dobré. Spíš se zase bojím noci, nemůžu se vůbec otočit najít vhodnou polohu, holt už jsme u konce no musíme to vydržet pro ty naše broučínky :h: já doufám že se mi malá také už otočila, dneska jsem cítila jak bouchá do žeber tak snad :k: jinak mám pořád pocit že se nemůžu napít, piju a piju a prostě mám pořád žízeň, moc čůrat nechodím tak snad pak nebudu zavodněná :00:

To řezání je asi nakažlivé :O taky mě už pár dní trápí,ale ne tak jak tebe.Myslím,že to bude mít něco společného s otevíráním,ale určitě by to nemělo být tak moc jak píšeš.Radši si "skoč" k doktorovi,ať máš klid :a:

Asi být tebou zajdu na kontrolu.Mě teda taky poslední dny řeže dole,zítra mám poradnu,tak uvidíme,jak to vypadá.Zatím se to dá celkem vydržet. :00:

In reply to by jana.lauberova

Já už dneska myslela že nedojdu z pošty domů, je i nějaký špatný tlak, pořád se motám, doktor tam je až v pátek tak snad se z toho vyspíme a bude líp, půjdu se natáhnout a už dneska nic nedělám, mám pořád pocit že nic nestihnu :00: dočetla jsem se že by to mohla být hlavička když sestupuje do pánve tak kdyby to bylo ono bylo by to super, že by se konečně otočila, ráda bych rodila přirozeně ;)

Zrovna dneska jsem uvažovala, jak jsi na tom... pocity mám stejné jako ty ale porod se teda ne a ne rozjet, já jsem teda už 39.tt... být tebou, nechám to zkontrolovat, ale i kdyby jsi teď porodila, tak bude malá v pořádku, jen budete asi dýl v porodnici... Držím palce

In reply to by Sandie85

Ahojky, no jsem zvědavá i na tebe kdy to nakonec bude ;) jdu tam v pátek na kontrolu dříve tam doktor není, ale kdyby to bylo nějaké horší tak určitě zajedu na pohotovost jen by mě zajímalo co to řezání je, protože v prvním těhu jsem to neměla, byla jsem na petlici zavřená přesně do termínu, ale jak vidíš strašily mě předčasným porodem už dlouho a pořád držíme, malá teď může mít už pomalu ke třem kg, plíce už by také měly být v pořádku, ale když ještě 14 dní vydržíme zlobit se nebudu :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka