Kdy jste citíli první pohyby,

21.02.2013

Ahoj maminky, zase to na mě nějak padá, tak jdu za váma na web. :r: chci se zeptat, kdy můžu očekávat první pohyby? Když jsem čekala první mimičo cítila jsem hodně brzo...asi 17+2. Teď jsem teda teprve 15+6tt ale už se na to moc těším. Mívám strašné depky (mám je i diagnostikované-beru antidep.) a do toho ty hormony, tak doufám že až toho bobíka ucítím, tak mi to pomůže. Podělte se se mnou o vaši zkušenost. :€O: díky a pěkný den.

Kliknutím vložíte smajlíky:

U prvního na přelomu 16. a 17. týdne a u druhého už ve 14. týdnu. Pohlaví u obou jsme se dozvěděli ve 21. týdnu na velkém UZ. ;)

Já to u prvního veděla ve 20tt. A bylo úplně jasné že je to chlapeček. Seděl jak sharon stone v základním instinktu :s: nohy uplně od sebe! Nestyda jeden. Tak doufám, že se mi ukáže to druhé mimi taky tak ať vím. Ale zatím co se týče pocitů, nevolností a ostatních věcí je to dost jiné těhotenství než to první.

Tak to jste cejtili obě poměrně brzo...já jsem včera cítila taky bublinky...ale bohužel to pohyby nebyly. Zato jsem měla rychlý krok na záchod. Uvidíme...podle utz mám v bříšku pořádného rošťáka či rošťandu. To mě teda napadá ještě jedna otázka. Kdy jste zjistili na 100% pohlaví mimča? Myslíte že v 16+4tt to už bude dr. vědět? Jdu příští týden. :?

ahoj u prvního jsme cejtila pohyby už v 17tt a ted u druhýho sem si musela počkat až do 19tt :-) možná ej to i tím že mám o 10kg více než u prvního tak už jsem ty bublinky prostě necejtila ale rovnou kopance v tom 19tt.

Ja u prvniho i druheho cítila opravdu brzo, asi 16tt. Proto mne u třetího znepokojilo, když ješte v 17tt nic, v 18tt neco malinko, co jsem ani nemohla pořádne identifikovat a až cca od 20tt citim pořádne pohyby. Na velkem utz ve 21tt mi řekli že mam placentu vepředu a ta ty pohyby muže tlumit. Hlavne klid, přijde to. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka