ockovani proti nestovicim ano ci ne.....?

18.02.2013

Ahoj holky, rada bych procetla vase nazory na toto ockovani.... Jenom vam ve zkratce popisu proc nad tim premyslim......Pred mesicem jsem byla par dni s detma na infekcnim na Bulovce, syn mel tezkoustrevni virozu, nereagoval, takze byl par dni na infuzich.....no nic pekneho! Bohuzel jsem tam videla tezsi pripady nestovic a jinych infekcnich sracek, tak proto ten strach..... Nejsem jedna z tech, ktera by do deti rvala ockovani bez rozmyslu, syn ma z tech nepovinnych jen jedno, dcerka zadne.... Kdybych nebyla vyplasena z te nemocnice, tak to necham byt, ale takto nad tim uvazuji....nejsem rozhodnuta, spis se priklanim k nazoru neockovat, ale pri vzpomince na spital.......nevim, nevim ...ve skolce nestovice maji, zatim tam syn od nemoci nebyl... Diky za nazory a zkusenosti!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem malého taky nechala naočkovat. Přesně jak píšeš, vyděsily tě těžší případy v nemocnici, to většina matek ale nevidí a neuvědomí si to, pořád se jen mele dokola, jak dítě mělo jen pár pupínků... ale kdo ti zaručí, že právě tvoje dítě bude mít mírný průběh a nebude mít následky celý život? Pokud existuje očkování, tak já jsem pro to ho využít jak u dětí, tak u chlapa, když je ještě neměl.

každýho věc. Předně je dobrý si zjistit něco o očkování jako takovym,neni to tak dobrý,jak se povídá.Na Bulovce jsem byla taky tak nějak v tu dobu,na infikčnim strašný,ale myslim,že horší než ty nemoci bylo to,jak nijak neléčej,jen cpou infuze na zavodňování a nemaj tam pro děti ani kapky do nosu.K neštovicim,to byly asi nějaký přidružený komplikace k tomu. Neštovice jsou svinstvo pro dospělýho,v dětskym věku probíhaj mnohem míň agresivně.je lepší to chytit jako dítě,než pak.Je to naprosto zbytečný a zatěžující očkovací látka nadělá víc paseky,než užitku vzhledem k věku.vůbec o složení očkovacích látek a vlivu na děti, by se asi měly rodiče trochu víc zajímat... jestli máš náladu,tak když sjedeš na týhle stránce trochu dolu,tak jsou tam 2 články o očkování obecně,nic co by se nevědělo,ale dobrý připomenout. Ale jak řikám,každýho věc.
https://www.facebook.com/pages/Imunita-shopcz/184563021637839

ahoj Macci,já jsem naočkovat nechala,očkuje se povinně i v některých státech,nevidím důvod proč bych tuhle hnusnou nemoc měla nechat malého prožít..já jsem neštovice taky neměla.. ale očkovat jsem se samozřejmě šla taky.. s malým si to musíš rozmyslet sama,někdo prostě pro očkovaání je,někdo tady napíše že je to "běžná" dětská nemoc,nu mě to tak nepřijde,ale kdo by se měl 100% nechat očkovat je tvůj manžel a to co nejdřív!! :a:

In reply to by Leushka

Ahojky to mas pravdu, chlapa poslu k dr. Ten spital me celkem vydesil, no jsem posera ja vim, kdyby nas alespon ted necekalo to stehovani a fura prace.... No tyden 40horecky, svedeni atd..me taky neprijde zas tak bezne.....ale to uz je vec nazoru jasne!

já neočkuju-očkuju pouze proti těm nemocem,které mají velmi těžký až smrtelný průběh a ne proti těm,které se mohou náhodou zkomplikovat (to se může i chřipka,že :)).Takže jestli jsi nenechávala očkovat proti pneumokokům nebo meningokokovi,tak nechápu strach z neštovic :) Za mě ne,to bych spíš nechala pneumokoka,meningokoka,klíš´tovku (v odpovídajícím věku).neštovice oočkuji až ve chvíli,kdy je děti neprodělají do deseti let.

In reply to by lucininenka

Ahoj syn ma prave toho meningokoka, dcerka zatim ne.... Blby je, ze je nemel manzel! Ta nemocnice me trochu vyplasila, nejsem z oboru jako ty...... Nejhorsi je, ze behem par mesicu se stehujeme, nyni manzel rekonstruuje, takze nestovic se bojime take u nej! Jinak s tebou souhlasim....

Průběh neštovic je dost individuální. Zrovna jsme si je doma prodělali. Na dcerce téměř čtyřleté se objevilo jen pár pupínků. Synek 20 měsíců měl horečky, pupínků měl dost a v noci nemohl spát, jak ho to svědilo. Měl to i na víčku, tak měl nateklé očičko, ale to se spravilo. Menší děti to hůře snáší, bych řekla. Jo a pak to chytl můj přítel a vypadal jak z hororu. Bylo mu opravdu šoufl, horečky a ležel,jak lazar. Takže pokud je někdo z dospělých osob neměl, tak bych je nechala naočkovat. Na noc si musel brát Dithiaden, aby mohl vůbec spát. Malému jsme ho museli dát taky, ale jen čtvrt prášku.

ahoj, já jsem děti neočkovala. Oba mají nešotivce za sebou. Malé bylo 18měsíců a Ondrovi 4,5let. Ondra je zvládl bez jakých koliv problémů. Kdyby neměl pupínky tak člověk ani neví že neštovice má. Malá to odnesla hůře. Měla strašně moc pupínků ale neměla horečky ani jiné vážné komplikace. Jen tím, že měla pupínky i v buchtě tak hodně plakala. ¨
V nemocnici můžeš s dětmi skončit i kvůli chřipce. To si prostě nevybereš. Myslím si, že čím míň očkování do organismu dítěte dáš, tám líp.
Známá nechala syna naočkovat protože má hodně špatnou imunitu a bylo jí to doporučeno na imunologii. I tak její syn neštovice chytnul. Měl vysoké horečky. Pupínků jen pár. Kdyby naočkován nebyl, tak by nejspíš skončil také v nemocnici.¨
Pokud jsou tvé děti zdravé co se týká imunity, tak bych neočkovala :-)

In reply to by JaMiOn

Ahoj mam stejny nazor, deti jsou jinak zdrave, blby je, ze je nemel manzel a ted ma zacit rekonstuovat byt a do 3mesicu se mame stehovat......vvlastne by to byl velky problem u muzskyho! Jsem z te nemocnice vyplasena, jinak by me to ani nenapadlo! Vis co se tyka spitalu a nemocnych deti jsem fakt posera!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka