Otěhotnět po sayaně?

16.02.2013

Ahoj holky, syn má 7 měsíců a my by jsme mu rádi pořídily do jeho 2 let sourozence. Nechala jsem si 2x píchnout HA sayanu a přemýšlím jestli si nechat píchnout ještě po 3 a nebo ne. Kojím tak klasickou HA nemůžu a azalie mi nedělala dobře. Po jaké době od poslední injekce jste otěhotněli vy? Děkuji za odpovědi předem

:a: ahojky,ja sem mela sayanu po porodu taky a pani dr.mi doporucila jen dve,poku chci deti po trech letech,ze po posledni injekci trva rok az rok a pul nez se navrati ovulace.po azalii jsem to taky mela spatny,tak jsem nic nebrala a nic se neatalo,ted jsem tri mesice brala anti kvuli ms a hned po vysazeni otehotnela,takze po 13mesicich od posledni injekce.ale urco to prober s dr.mej se

In reply to by Aprikose

Kači, tak v tom případě bych Ti radila 3.injekci už si nenechat, jestli to tak dlouho trvá ta ovulace po...a víš jak to je, jak to pak chceš, tak to taky není hned...takže teoreticky, jestli máš pár měsíců po 2., tak ovu bude na podzim a mimi nejdřív pak v létě, to bude mít Davídek zrovna 2 roky a to je ta ideální verze...takže ještě letos šup na to ;) :€s€: :k: :k: :k:... :girl: :c:

In reply to by catse

Jj, to je možné také :///: ..jak na potvoru buď hned...ale lepší hned, než za 5let, že }:)
A jak píše Zdenička níže, tak BT je určitě nejlepší volba, abys zjistila jestli a KDY je ovu, to už známe a s tím Ti kdykoliv můžu poradit :€s€:
A jestli Davča spinká celou noc, či se budí jen 1 v noci a ráno vstává +- pravidelně, tak to je pohoda na měření BT ;)
a opravdu to nejlépe využiješ k tomu, aby jste se ovu nejdříve vyhnuli a později se trefili :dance: :q:

In reply to by catse

Já kojila Alexe až do 2 let a budil se i ke konci stále 2krát
/noc, ale důležité je, že před měřením ležíš a tak nějak spíš cca 3 hodiny :)
Já se budila -během toho roku a půl, co jsem měřila BT- i 3-4 za noc, kolikrát jsem hodinu až dvě před vstáváním měla hodně slabé spaní, až mi přišlo, že jsem ani vlasně nespala,(kolikrát jsem prostě jen přemýšlela kolik zase naměřím - hlavně kolem ovu a před ms) jen jsem v klidu ležela a grafy jsem měla parádní, ovu šla dobře identifikovat, žádné zvláštní výkyvy a za ty dlouhé měsíce jsem vysledovala, že jak mám 36,9, tak je prostě ovu, nebo těsně po ní...zkrátka to fungovalo i bez úplného spánku nad ránem, hlavně abys neběhala hodinu po bytě a pak až měřit, tak to nee :n: , ale jinak se to dá :€s€:
Já dokonce ani neměřila v posteli, až v koupelně ve stoje (nechtěla jsem, aby můj věděl, že to tak řeším...) :a:

In reply to by Scorpio

Já neměla jednostrané grafy nikdy ovu jsme spíš typovali, ale aspoň dovedu poznat jestli mám před ovu a nebo po ní :-D víc zatím nepotřebujem. Dávu kojím v noci co 2 hodiny, ale nad ránem už si ho beru do postele a jedno kojení provádím v leže takže ty 4 hodiny v kuse mám to hold musí stačit ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka