Krásný večer všem,

11.02.2013

mám na vás prosbu, není tu někdo, kdo se vyzná nebo má vlastní zkušenost s rozvodem s nezletilými dětmi? Děkuji za každou informaci.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by kettynka

Dobře se máme, je nás o jednoho víc, Maximek bude mít už 5 měsíců za dva dny, Vikča měla 3 roky, chodí do školky, je tam nadšená :-)
A co ti tví raubíři, jak vy se máte?

In reply to by Elukiv

Koukala jsem na fotky, jste úžasná rodinka :o). Strašně to letí, Míšovi bude teď na konci měsíce 5, Káje v květnu 7 (ta je už v první třídě) a Nikolce budou v květnu 3...Další teda už neplánuju :D :D :D, tihle tři raubíři mě zaměstnávají neskutečně ;) .

In reply to by Elukiv

No, mám....ale kdo ví co bude v červnu, dneska neni jistýho vůbec nic :00: . Uvidíme, snad to dopadne.
S tím opakováním to je masakr, jak mi chodí malá do školy a děláme úkoly.....myslim, že první stupeň zmáknu, ale co bude dál to nevím :D Pro jistotu jsem si podala přihlášku na VŠ tak uvidíme jak na tom budu, jediný čeho se děsim je příjmací pohovor :00: :s: :00: :s: s mýma vyjadřovacíma schopnostma...no nevim nevim :D

In reply to by Elukiv

:s: :///: no, uvidíme ;)
Já už jsem si chtěla podat přihlášku dřív, ale taky jsem byla moc pohodlná a... ale teď už jsem říkala, že jestli ne letos tak už nikdy tak uvidíme jak dopadnu....jsou jenom dvě možnosti ;).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky