Dlouhodoby produktivni kasel

11.02.2013

Ahoj holky, uz jsem z toho v depresich:(((
Pred 4 tydny jsem byla s 9mes dcerou u dr. ze kasle a ma rymu a jakoby chrochta nebo chrci. Napsala mi kk rectodelt, s tim ze by to "mohla" byt, nebo ze by by z toho mohla byt laryngytida. Dala jsem ji cipek a bylo ji malicko lip , ale rymu ma stale zlutou a zelenou a kasel furt produktivni:( byla jsem jeste u dr. jestli treba neco nema na plicich, i na orl a nic- dokonce mi naznacila orl, ze jsem az moc starostliva a nemam tak casto odsavat z nosu:( na jednu stranu to chapu, ze se pri tom zduri jeste vic ty sliznice v nosu, ale co mam delat, kdyz porad odkaslava hlen, chrochta a budi se tim ze spani?? Uz je to mesic! Meli jmse stoptusin, sinecod, stodal, olejove zabaly a psi sadlo. Po tydnu zkusim neco, co by ji to aspon zlepsilo a nic:( rymu nema zlutou furt, treba dneska ok, vcera byla a zitra mozna zas bude. Dela si co chce... Nekasle cely den, ale tak 4x do hodiny a je to takovej ten vlhkej kasel
Tak jsem mozna jen blazen a je ti normalni??
Krom toho mam doma jeste 3 letou a uz se doma strasne nudime, urcite to znate! Je to na hlavu byt v izolaci. Ven chodime, ale ne mezi deti... :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jak píše Kateřina, u tobolek musí být napsáno od 3 let. Ale já dávám 2,5 letému synovi tekuté colostrum od LR. Tam je i psáno od 6měsíců a je účinější, než tobolky. Sice nechutná dobře...je to mlezivo, ale dětem často nevadí. Můj syn ho v pohodě spolkne a nevadí mu. My jsme letos,co jsme začali používat colostrum opravdu od září bez nachlazení i bez rýmy,takže já na něj nedám dopustit.

In reply to by miriam 111

My ho užívali a stejně jsme na hromádce. Ale je fakt, že mi to pomohlo při zánětu dutin. Pak už jsem byla ok. Asi je pravda, že to zmírňuje příznaky nemoci - taky mi to pomáhá. Ale jako prevence asi nee. U dětí mi to nefunguje... :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, já si myslím, že bychom hlavně potřebovali, aby se konečně něco fakt začalo dít s životním prostředím. Mluví se o ekologii a u nás se rozšiřuje továrna, pálí se svinstvo Geobal, překračují se limity splodin, protože jim to za tu pokutu stojí...O složení jídel, co se dnes objevují v obchodech raději ani nemluvím...Začala jsem teď hlídat éčka, protože ty hnusný se objevují i v dětských jogurtech...Kdyby začali konečně lidi tady, tak bychom léky, vitaminové doplňky a colostrum potřebovali minimálně. Když ale vidím, jak přemýšlejí některý lidi, tak to asi lepší nebude...Nějaké třídění odpadů netankuje a to máme kontejnery hned vedle sebe (tihle lidi by bohužel potřebovali, aby jim ten bordel někdo sypal domů a ne na skládky - pak by se začali zajímat...)S blbem se nedomluvíš...Ale to je mimo - jsem se trochu rozohnila... :s:

In reply to by DenyPu

Taky mě to štve. Lidi maj uplně zabedníno. Ono se to taky tak trochu asi tutlá, proč sakra neřeknou v 8 večer na nově, že už je to s životním prostředím fakt v prdčicích. Ne, akorát reklamy, kde lidem cpou do hlavy, ať ještě víc nakupujou, jezděj autama. ale každej musí začít u sebe. my jogurty nekupujem. snažim se co jde vypěstovat doma, kupujem hlavně bio a fair trade věci. Doma máme všechen nábytek co jsme dostali co někdo už nechtěl. hračky osobně kupuju dřrvěný. plíny látkový. Jezdíme hlavně vlakem, pokud to jde. nikam nelítáme. ale vysvětli to lidem, že musej každej pracovat na sobě a ne jen nadávat.. chemikálie ti vytáhne chlorella nebo zeolit a gel z aloe.

In reply to by paní Kateřina Behege

Tak my jsme o dost míň ekologové, než vy - pleny bohužel látkový nemáme - po zkušenostech s dcerou, kdy se mi oprudila do krvava...- ale my měli obyč. Hračky máme všelijaké, ale většinou zděděné a dáváme dál. Třídíme. Chováme akorát slepice, ale přemýšlíme o jogurtech. Děda chtěl kozu, ale já jsem ráda, že stíhám, co stíhám...Jezdíme bohužel autem, protože žijeme na vesnici, kde to jede (autobus) asi 5x denně tam i zpět. Ale k přírodě se chováme co nejvíc šetrně. Děti cepuju, aby si vážili životního prostředí, neplácali zbytečně vodu, neházeli odpadky na zem, třídili. Tříletá už celkem bez problémů pozná, co je plast, co papír...Na rozdíl od ostatních starších dětí v domě, kteří nejsou schopní s papírkem od bonbónu dojít za roh...

In reply to by DenyPu

tak to jde o to, aby se každej choval ekologicky v rámci svých možností, my taky jezdíme občas autem, když potřebujem s dětma nakoupit-taky sme z vesnice. s plínama my to máme naopak, ty moje sou rudý zase z jednorázovek, ale taky záleží, v čem pereš a jaký máš svrchnáčky-máme vlněný.

Tak já teď v podstatě řešila to samé, ale já mám starostlivou Dr. Malý měl zánět průdušek a to už potřetí (je mu rok a 1/4). Když si sáhneš na hrudníček, cítíš, jak to v něm chrastí. POkud nechrastí, mohlo by to být opravdu ok, jak ti říká Dr. Pokud sípe, nemusí to být laryngitida, ale může mít spazma na plicích, čemuž bych se vůbec nedivila, když už tak dlouho kašle. Na to jsou dobré sirupy na roztažení průdušek (i když u nás už teď pomohla nakonec až antibiotika...). Pokud máte někde v okolí dobrého dětského plicního doktora nebo alergologa, ORL, mohli by ti pomoct s diagnózou. Občas nechtějí ani papír od doktorky. Pokud má takhle dlouho tu rýmu, skočila bych nejspíš na to ORL. Je možné, že má problémy z toho. Dá ti efedrinové kapičky, antibiotické kapičky, koukne na dutiny a zbavíte se toho. Děti máme skoro stejně staré. Nemocní jsme od podzimu skoro pořád. Už jsme nějak rezignovali a ani nám to už tolik nevadilo - ale začátky byly strašné...Jinak je fakt, že my ale nebyli zavření pořád - když se udělalo starší líp, pohlídal nám někdo malého a šly jsme ven a naopak...Bez hlídání by to ale nešlo...Co se týče odsávání nosu, já jsem zase pro odsávání (Dr. na ORL říkal často odsávat a cákat mořskou vodu na zvlhčení...). Když máš rýmu, musí to ven, jinak se to tam zasekne - jsem toho důkazem - stále se o mě pokouší od loňska zánět dutin. Jak nesmrkám, je hůř...

Moje děti měly nějakou chřipku na konci ledna a bylo to na průduškách a holka kašlala asi týden a kluk - má 10 měsíců ještě sem tam zakašle a taky je to vlhkej kašel. Ty menší s tim bojujou asi dýl, ale doktorka ho kontroluje a že prej mu nic není. Rýmy nemaj teda ani jeden. Zkus korál do vody a dávat do denně po lžičkách, kolostrum LR a rozdrtit tabletku chlorelly, vyloučit těžší jídla - živočišný bílkoviny a mléčný kaše, žádný slazený přesnídávky, oni je prodávaj, ale děti by cukr neměly.

In reply to by blumchen

vše, co je na obalu pojmenované doplněk stravy, musí být označeno od 3 let, všechno, co jsou bobulky, který můžou děti vdechnout, musí být označeno od 3 let. já to kolostrum vysypávám z kapsle na lžičku, chlorella je řasa, je to, jako bys kelp nebo nori nemohla do 3 let dát. korálovej písek mění vlastnosti vody - ORP, pH, paměť, schopnost dělat krystaly, dává 100procentně vstřebatelný ionický organický minerály a antioxidanty, pomáhá při překyselení. cukr oslabuje imunitu a odebírá minerály a vitamíny, způsobuje přemnožení kvasinky a plísně ve střevě a ničí střevní zdravou mikroflóru, vyčerpává slinivku..atd..

In reply to by blumchen

vše, co je na obalu pojmenované doplněk stravy, musí být označeno od 3 let, všechno, co jsou bobulky, který můžou děti vdechnout, musí být označeno od 3 let. já to kolostrum vysypávám z kapsle na lžičku, chlorella je řasa, je to, jako bys kelp nebo nori nemohla do 3 let dát. korálovej písek mění vlastnosti vody - ORP, pH, paměť, schopnost dělat krystaly, dává 100procentně vstřebatelný ionický organický minerály a antioxidanty, pomáhá při překyselení. cukr oslabuje imunitu a odebírá minerály a vitamíny, způsobuje přemnožení kvasinky a plísně ve střevě a ničí střevní zdravou mikroflóru, vyčerpává slinivku..atd..

To je mi moc líto, ty nomoce dětí jsou nejhorší :( My jsme si tím prošli minulý rok od podzimu až do jara. 14 dní se z toho syn dostával a pak týden klid a zase vše nanovo. Také jsem už z toho byla zoufalá. Pak jsem na radu letos nasadila od září vitamíny na imunitu a když začne kýchat a něco na něj leze hned dávám colostrum a od toho září se nám nerozjela ani rýma. Pro mě je to zázrak a nedám na colostrum dopustit. A mám kladné zprávy i od ostatních maminek,co to dávají.
A dáváte něco na imunitu?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka