Životní situace :(

11.02.2013

Ahoj holčiny, nevim si rady :( mela jsem přítele sedum let s kterým mam 4 letou holčičku, bohužel to nefungovalo a tak se rozcházíme, mam ale přítele nového s kterym hledame bydlení a najednou jsem zjistila že jsem tehotna( je to toho nového přítele),ale vůbec nevím jestli si to mám nechat to miminko :( jsme oba strašně mladí a ještě ke všemu spolu nejsme dlouho,hlavně spolu ještě nebydlíme :( mela bych ve 24 letech druhé dítě, nový přítel nechce o potratu ani slyšet proste to miminko chce, ale moje rodina me od toho zrazuje :( a ja mam pocity jak na houpačce :( když jsem s nim tak to miminko chci, pak jedu k me mamce a najednou zase dostanu strach že ma vlastně pravdu co se týče rozumu to správné asi není :( vůůbec nevím co mám dělat :( budu vděčná za každý názor :?

Moc děkuji za názory :h: S tím přítelem jsem oficialne mesic neoficialne asi 7 mesiců :-) mamka se hlavne boji toho ze nemam kde bydlet zatím a ona sama mi pomoct nemůže ani finančně a ani me vzít k sobě domu protoze chtejí mít s přítelem klid kdyz delají na směny :r: musela bych jit hned na rizikové protoze dělam ošetřovatelku v nemocnici a nemuzu se tahat s těžkýma lidma a tudíž by peníze taky moc nebyly :( ale spíš se přikláním tomu si to miminko nechat srdcem jo protoze bych asi nedokazala jit na potrat :(

Pokud je Tvůj nový přítel spolehlivý, asi by jsem nic neřešila. Naopak by jsi měla být ráda, ze tě chrání před potratem!! Je mi 23 let a jsem už skoro v polovině těhotenství.
Když jsem ho šla oznámit mému přítelovi, řekl mi, ze se nic neděje a během pár dní už těhotna být nemusím. Strašně mě to mrzelo, ze mi po pěti letech společného bydlení řekl tohle.....
Pár dní mu to trvalo a ted se těší více, jak já. Ale nevis, co by jsem dala za reakci, kterou měl tvůj přítel. Pokud se o váš zvládne postarat, určitě to zvládnete :€O: budu držet palce

Určitě bych si ho nechala. On tě chce i s miminkem a dcerku miluje, tak se ničeho neboj :-) Řiď se vlastním srdcem a na mamku nedávej. Je to tvůj život a pokud Vás chce všechny, tak není co řešit. Držím pěstičky

Mně je 30 let a čekáme s manželem čtvrté dítě
Karolinku :girl: jsem měla ve 21 letech,
Sašenku :girl: v 23 letech, to jsme bydleli u tchánů a stavěli si domeček svépomocí :00:
Maxmiliánka :cc): v 27 letech, ten přišel do novostavby :one:
a miminko :€O:, které nebylo zcela plánované, se narodí v srpnu a to mi bude 31 let a stále budujeme naše hnízdo.

:k: :k: "Všechno se dá zvládnout s láskou" :k: :k:

Ahoj, mě je 25 a čekám třetí..kdybych se měla řídit radama mé matky, tak nebudu mít děti ani v 35.. :00: Pokud přítel dítě chce a dokáže se postarat, nevidím v ničem problém. Všechno je dneska risk.. :k:

Ahojky... tak 24let není zase taková hrůza přece :) já ted čekám taky druhé, budu mít druhého prcka ve 27letech, první ve 24... jinak já bych na rodiče nedala! NAvíc vím, že kdyby tu moje maminka byla, nikdy by mi potrat nedovolila! ANi v 18ti letech, to mi říkala kolem 15let...takže některé rodiče fakt nechápu!! Nikdo neví, jestli se pak po revizi podaří někdy otěhotnět (samozřejmě může, ale taky s problémama)... a jak dlouho spolu jste? Jinak je hezké, že přítel je přesvědčen, že si to máš nechat... ať se rozhodneš jak chceš, tak ať je rozhodnutí správné ;)

Ja otehotnela prvni mesic,co jsme spolu byli :-) a ted uz mame dve deti a rok a pul po svatbe :-) moje rodice me tenkrat hodne premlouvali at si to nenecham,pritel nas moc chtel. S rodicema jsem nakonec tri mesice nemluvila kvuli jejich nesmyslnymu chovani a pak konecne pochopili... ja bych nevahala,pokud vas chce vsechny tri a mate se radi :-) mate 9 mesicu na to sehnat a zaridit si bydleni a ver mi,ze jednou na to budete v dobrem vzpominat,i kdyz je to ted takovy sok..

Pokud on se k tomu staví tak že dítě chce,bere tebe i tvoji dceru tak bych si to nechala,to že jste spolu krátce přece nevadí,jsou lidi který se znají 10 let a rok po svatbě se rozejdou,to není záruka dobrého vztahu,čekat s ním dítě třeba za pul roku tak už uvažovat o potratu nebudeš??Děti k sobě budou mít blízko,pro ně taky lepší.Rozhodně bych na potrat nešla,ne kvuli tomu že se znáte krátce nebo že ti je 24,to je podle mě uplně nesmyslný duvod.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka