anketka na císařský řez!

07.02.2013

Ahoj holky, když si tak pročítám tyhle stránky, napadlo mě, jestli je tady více mamin, které měly císařský řez již víc než 2x!!
Já právě osobně jsem byla na císařském řezu 3x a momentálně se snažíme o mimi!
NAPIŠTE, nejen kolik císařských řezů,ale i pocity po nich!

já měla teda jen jednoho,ze 3 dětí ale kakamrádka má po 3 císařích 4 děti,do dalšího už nepujde ale ne že by nemohla :) pokud proti tomu není mudr tak co

co jsem tak slyšela, tak u nás po třetím císaři těhotenství nedoporučujou. tak zvaně 3x a dost. ale znám jednu maminu, která měla všechny těhotenství rizikový, po třetím si přála ještě čtvrtý no a co mají doktoři dělat, když přijde, že je těhotná a mimčo chce? udělali císaře 4. naštěstí to zvládli oba dobře.
osobně bych se do toho bála jít. myslim si, že je tam hodně velký riziko prasknutí dělohy

ahojky,já byla 2x a možná v budoucnu ještě jeden dám :) Ale víc ne :n: jak se doktor tváří na další těhotenství po třech císařích?Moc to nedoporučují... Jinak co se týče pocitů-první císař akutní pro nepostupující porod,ve spinále,rekonvalescence po fyzické stránce úplně v pořádku.Psychika byla teda o dost horší,hodně těžce jsem to nesla,pořád jsem se k tomu vracela,řešila to,ořvala to snad milionkrát,ještě dva roky po porodu jsem nemohla vidět přirozený porod :n: no hrůza :( Druhý císař byl plánovaný z důvodu KP miminka,tam jsem si ořvala před porodem to,že přirozený porod už nezažiju,ale to tak bylo všechno :) Jinak fyzicky i psychicky OK,prostě tam jsem si to rozumově zdůvodnila,že jinak to nešlo,hlavně se na to člověk mohl připravit,počítala jsem s tím... hrozné pro mě bylo loučení se starším synem a taky to,že to bylo stanovený na určitý datum,to bylo prostě divný :) Ale s prvním se to nedalo vůbec srovnat,prostě to bylo v pohodě :) Jinak kojení u obou bez problémů,jizva taky.U druhého teda to bolelo o dost víc,hlavně to zavinování byla hrůza,takže si nedokážu představit ten třetí,ten prý bolí ještě víc |:(

Tak povolili 3ho císaře? Mě bylo po 2. hůř jak po prvním ale zase jsem byla rychleji fit než poprvé, a co teď to čtvrté to bude už 4. císař??

In reply to by Laksameta

Jo jo, pokud se zadaří,tak by to byl 4císařský řez, můj dr. mi dělal všechny 3císaře a u toho posledního byl velice pečlivý, odstranil všechny staré srůsty.
Takže když se mě ptal na podvaz, který jsem samozřejmě nechtěla,tak o čtvrtém těhu mluvil jako že o možném řešení, že to bude více hlídat,ale nezamítal to!
Jistě,že pokud to vyjde a otěhotním, bude to naše poslední mimi, a samozřejmě, že teď už si ten podvaz nechám!!
U nás to bylo ovlivněno i tím, že jsem si vždycky přála mít 3děti, a jelikož nám první syn umřel tři dny po narození, máme doma dvě holčičky, tak bych toho kluka i brala!
Tak se o to pokusíme, samozřejmě, že kdyby mi to dr. nějak nedoporučoval, tak bych to vzdala. I tak jsem moc ráda, že máme dvě zdravé holčičky. Ale dr. nenamítal nic, tak to prostě zkusíme! děkuji za vaše názory!

In reply to by lucyas

...když čtu Tvé poslední věty, tak vidím, že jsme na tom velice podobně. Taky jsme o synka nešťastně přišli, ale máme doma dvě krásné, zdravé dcerky. Jám mám teda za sebou císaře "jenom" dva, jednou jsem rodila normálně.
Můžu se, prosím, zeptat, kolik je Ti roků?? Já mám pořád někde vzadu tu myšlenku "zkusit či nezkusit", ale když ten čas tak kvačí... a ten strach (a zkušenosti) jsou tak šílené...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka