přidávám se k zářijkám :)

03.02.2013

Ahooj holky, jdu se přidat mezi vás ... .jen tak zhruba: doma mám 19 měs klučíka,který byl narozen v 35t.Nyní jsem 8+5tt a náš termín byl určen dle utz na 10.září, tak snad se mimi udrží dýl než první.Hnedka za měsíc jdu rovnou na Oskara.
Těším se na přátelství s vámi. :€s€:
:a:

Ahoj holky! Jsem tu nová a ráda bych se k vám taky přidala! Je mě 35 a mám 14letou holku jsem podruhé vdaná a s manželem jsme předloni v 12 týdnu přišli o dvojčátka! Jinak jsem 27.1.2013 udělala náhodu test , protože mě staršně bolely prsa a byly tam ihned dvě silné čárky! :s: a moje poslední MS byla 26.11.2012 takže bych mohla zapadnout mezi vás! Klékaři jdu až v úterý takže budu chytřejší! :€s€:

In reply to by Räberka

jo jsem moc ráda , že se adařilo a zítra určitě dám vědět jak jsme dopadli!! ;) jinak už od pátku bojuju s nějakou chřipkou tak z toho moc radost nemám, ale snad už bude jen líp!! pokusím se do seznam přidat jen na to musím přijít! :s: :a:

In reply to by koss

:one: staci si jen najet na ten link seznamku a doplnit o sobe par udaju v komentari k clanku:
NICK - KRESTNI JMENO - VEK - PREDPOKLADANY TERMIN PORODU - MESTO - POCET A POHLAVI JIZ NAROZENYCH DETI - KONTROLA - BUDE TO - JMENO / PREJEME SI.
a ja to tam pak pri nejblizsi prilezitosti doplnim :€s€:

In reply to by Räberka

Tak snad jsemto zvládla! :) jinak včera u paní Dr. vše vořádku , ale podle MS říkala , že to počítat nemůže a , že to vypadá podle ult. , že jsem 6+1. Takže se mě to posunulo a atím to vypadá na přelom září říjen :s: víc mě řekne další kontrolu kdy vystaví průkazku a podle ultr.řekne termín porodu! a mezi tím jdu na vyšetření NT+. Jo a dala mě Utrogestan projistotu! :one: přeji krásný den holky držte se!! :dance:

In reply to by Fistka

tak to je bomba!! :one: to teda vedeš!! :s: alejá když to spočítám tak mám jedno svoje z prvního manželství můj má tři z prvního manželství a teď budeme mít jedno teda aspoň se to tak tváří že je tam jedno takže dohromady budeme mít pět :s: :one:

In reply to by Fistka

no dobré skóre! :one: já měla první dvojčata ale jedno to nedalo takže se narodila jen holka. a předloni jsem čekala opět dvojčata ale ve 12 týdnu mě je vzali! tak proto říkám že zatím se tváříme jen na jedno :///: tak uvidíme :dance:

jé tak ti to vyšlo a je to tam :///: :€s€: :h:
mooc gratuluji :k: :k: :k: a přeji ať jde vše tak jak má :h: :€s€:
:a: :a:

In reply to by MillyJ

Moc moc děkujeme a my samozřejmě gratulujeme taky ke květňátku.Mám pocit, že dítko je starší než jak mi určil lékař z utz - cítím malilinkaté pohyby když ležím, to jsem u Vojtíška cítila až tak ve 20tt.

:a: Také tě mezi námi moc vítám a doufám,že se Ti mezi námi bude líbit :s: Já mám zatím termín na 11.9.,ale dvojčata byla 34+3,tak taky budu doufat že mimísek vydrží až do konce :s:

:a: ahoj a vitej mezi nama :k:

jsme radi, ze se takhle pekne ta nase "rodinka" rozrusta :dance: verim, ze se ti u nas bude libit :€s€: a preju ti, at se zas na oplatku mimiskovi bude libit u tebe, a zustane aspon do toho 40.tydne pekne v :€O:
videlas uz nas seznamek http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-tehulek-zari-2013 ? kdyz tak se tam mrkni a pripis par info o sobe a prckovi, moc rada to do seznamu dopisu :one:

mej krasnou nedeli :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky