38tt - kontrola miminka . jak velké ho máte?

01.02.2013

Ahoj holky....tak mám za sebou kontrolu v 38tt, ozvy jsou v pořádku..na porod se nic nechystá, čípek taky nemizí :00: Přeměřili jsme s mudr. miminko, protože mám nahoře jen 4kg a každý mě straší, jestli je v pořádku...Takže maličká má 2,7 -2,8 kg.... Takže to se dá, no ne? :///: Dobře se bude rodit...doufám..jestli teda nedoroste do většího miminka:00: Jak veliké máte vy miminka v 38tt??
Jinak jsem šla oběhnout ještě obchody....a teda stačilo....už se to vážně nedá.....bříško hodně táhne dolů a pohyb už je omezující..uf.... Jo a jedna mamina v poradně na mě...a vy, že jdete rodit za 14dní? Kde to máte :s: Jo a Mudr.jede na hory příští týden..tak snad neporodím..další poradnu mám až 11.2. to už bych mohla být po porodu :///: malá je 10.2. tak třeba se podaří mít obě holky stejný den.....hmmm....jak to udělat :? :? :? :///: Mějte se....

Ahojky.. :-)
Já byla naposled na přeměření mimíska v 37+2tt a máme odhadem 3600g.. :h: :dance:
První dcera měla 4308g.
AŤ vše dobře dopadne! :€O:

Ahoj, tak mně malého měřil před asi 10 dny a měl zhruba 2900g (pokud si dobře pamatuju). Říkala jsem si jó to je tak akorát, to půjde dobře rodit a na to mi doktor říká, že teď může přibrat až 500g za týden... :00: No tak mi sklaplo a je doufám, že nebudu rodit malého michelinka... :s: termín mám 18.2., takže času ještě relativně dost. No uvidíme. Jinak mě teda opět vůbec neprohlídnul, jen udělal ultrazvuk. Takže pokud se otvírám, nebo se tam něco děje, tak já vím velký kulový. No možná je to dobře a já se nestresuju. :) Tak držím palce, ať to do další poradny taky ještě doklepeš a pak hurá do porodky pro naše poklady! :a:

Ahojky naše malá měla 2015 g v 31.týdnu takže je ještě o dva týdny větší a nepřibrala jsem ještě ani kg. Takže myslím že má tvoje maličká akorát :€s€: :€s€: :€s€: jinak také si tajně přeji mít porod 6.3. to se narodila první dcera :k: :s:

Tak to je krásná váha :one: Ještě malinko poporoste a bude to akorát ;) Já už chodím jen na ozvy, náš dr. poslední měsíc už vůbec neprohlíží :( , takže vůbec nemám představu, jak je prcek velkej :? Trochu se děsím, aby to nebyl nějaký obřík, dcerka měla 3,73kg (a to byla o týden dřív) :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka