Kočárek s velkou korbou? Existuje vůbec???

31.01.2013

Ahoj maminky,
potřebuji radu. Před 3,5 lety jsem porodila své první dítě. Koupila jsem si úžasnou trojkombinaci kočárku X-lander.
Byl skvělý...dobře se s ním jezdilo. Ale malý mi brzo vyrostl z hluboké korby a musel od 4 měsíce do sporťáku (který byl bez chybičky). Teď čekám druhého potomka a chtěla bych minimálně do 7 měsíce hlubokou korbu využívat. Termín mám 6.8.2013, tudíž alespoň přes tu zimu bych hlubokou korbu chtěla. Vím, že jsem teprve ve 13 tt a kočár bych řešit neměla, ale chtěla bych se alepoň mrknout na net na některé tipy od vás...abyc věděla kolik našetřit.
Děkuji vám moc za případné tipy :a:
Přeji pěkný den

Kliknutím vložíte smajlíky:

My máme Camarelo Q12, korba je 80 cm na délku a 40 cm na šířku. Taky máme srpňáka (přerostlý miminko) a ještě teď se nám tam krásně vejde i s fusakem.

Roan už mám v merku, ten se mi zdá zatím nejlepší, co se prostoru týče :-) měla ho sousedka, takže vím, že se i dobře vozí. A Jané se mi líbí strašně mooc, ale ty novější kolekce jsou malinkaté. Ale sporťák je od Jané luxusní a vychytaný. Jediné co mě od Janéčka odrazuje je cena :r: ta je velice smutná.
Děkuji všem za rady. Vůbec jsem nečekala že mi někdo napíše tipa :s:

ahoj, já měla na děti Deltim skippy. V hluboké korbičce jsem děti měla do 8měsíců. Takže přes zimu. Ondra začal brzo sám sědět a chodit podél nábytku takže už nechtěl moc v hlubokém kočárku být. Trávila jsem venku většinu času a tak jsem ho v březnu přendala do sporťáku. Já měla ještě u sporťáku tu možnost, že jsem tu zábran co je u sporťáku vepředu mohla natáhnout až k nožní opěrce a na ní nasadit látku. Takže dětem netáhlo na nožky. Byl to vlastně jakoby polohovací hluboká korba :-). Odvozil 3 děti a čtvrté vozí nyní. Je to 4 kolka. Takovej tank ale velice praktický :-). I sportovní verze byla hodně prostorná a jeden čas se do sporťáku vešli obě děti-seděly vedle sebe :s: . Akorát byl trošku těžší. ALe zase stabilní. Mohl foukat velkej vítr a s kočárem to nehnulo. Včera jsem potkala kamarádku, která má trojkolku a vítr kočár málem převrátil. To mě docela vyděsilo :-(
http://www.baby-eshop.cz/avent/kocarek-deltim-skippy

My měli Roan Marita a spokojenost. Byla k němu i sportovní korbička. Takže do 13 měsíců v hlubokém (narozena v únoru, takže i další rok přes zimu) a pak do téměř do tří let ve sporťáku. I když jsme měli i golfky do auta.

já měla Jané Nomad kol.2008 a korbu měl fakt velkou a prostornou... nevím, jak ty aktuální kolekce, ale ta naše korba měla snad 81cm na délku...

In reply to by Alunka001

Verano vypadá taky dobře a ta korba vypadá dost prostorně. Co se mi nelíbí tak je ta rukojet. Ale děkuji za tip. Všechny si najdu a pak až to bude aktuálnější ten můj stav (druhý trimestr), tak je půjdu zkusit projet někam do obchodu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky