NOSIFOL - je fakt tak zázračný?

30.01.2013

Četla jsem o něm v diskuzi, že pomáhá i tam, kde umělé oplodnění selhalo... Holky si ho chválí, ale já se nikde nemohu dočíst, co to přesně je? Vitamíny, bylinky, hormony? Peťka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,mě ho taky dr doporučil,že prý to má podobný účinky jako clostilbegyt,ale je to přírodní..jsou to vitamínky,který by měli nějak srovnat inzulín a tím pádem vyvolat lepší ovu :? tak nějak jsem to pochopila..taky jsem hledala na netu co kde najdu,ale první zmínky jsou někdy září 2012,takže zatím asi tolik zkušeností s tímhle přípravkem nebude..ale z toho mála co jsem se dočetla tak docela pozitivní zkušenosti,samozřejmě jak u koho..jako u všeho :) ale tak když mi to doporučil můj dr tak jsem si říkala,že to zkusím,že prý když to nezabere zkusíme clostil. a kontrolu folíků,ale i na to prý je to dobrý jako příprava před dalšími kroky i ivf..
zatím jsem dobrala první krabičku(asi od 12dc) a ms přišla :( ale aspon po 29dnech(poslední dvě ms po 37,38dnech)tak snad se mi díky tomu upravuje ms..a taky co jsem právě tak četla,tak dost často zabral až po tý tříměsíční kůře..tak uvidíme..
držím palce :one:

Doplněk stravy. Inositol,kys.listová, hořčík, vit B6 a B12. ... Tedy prakticky totéž co vše ostatní, jen obsahuje navíc ten inositol:

V lékárně stojí cca 450 Kč.
Beru ho už 3. měsíc a stále jsem snažilka, takže takový zázrak to zase nebude ;)

In reply to by nani77

Taky popíjim. Ten inositol by snad měl regulovat hladinu inzulínu, který by měl mít vliv na ostatní hormony, jestli si to dobře pamatuju. Takže buď, anebo je to sakra drahý placebo...

In reply to by Jihou

Ahoj, o miminko jsme se snažili 10 měsíců, poté mi doktor dal Nosifol a já po první krabičce otěhotněla..ne ani po celé! Ale bůh ví, čím to bylo..zda Nosifolem nebo to byla shoda okolností..! Ale určitě být tebou- jestli máte problém otěhnotět, bych vyzkoušela. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky