minianketka:Inverze/imunita

29.01.2013

Holky zajimalo by me,jestli

sledujete inverzi nekde na mapce na internetovych strankach a pokud ano, poslaly by jste mi odkaz?

Ridite se pokazde inverzi pri vychazkach s detmi

Pouzivate doma cisticku vzduchu?

V jakem prostredi zijete (mesto,priroda...)?

Jsou casto vase deti nemocne co se tyce dychacich problemu?

Jaky mate pripadny jiny tip na posileni imunity napr. solny roztok do aromalampy, jantarove koralky na krk,nosite rousky apod...

Me tak prijde,ze inverzi mame kazdy den,to bychom musely byt doma zavreni nonstop. Zijeme v MS kraji,takze prasnost je dost vysoka a nemocnost taky.Proto taky davam kapky Bio gaja a do aromalampy solny roztok a starsi rybomunyl. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

my bydlime v ostrave a ja teda s malou chodim za kazdeho pocasi ven uz od mala,bude mit 3 a z inverze ma max rymu.zanet prudusek mela ze skolky,v pulce zari ve slunecnem pocasi.ja si myslim,ze kdyz ty deti si zvykaji,tak tak nemarodi.je jasne ,ze v te inverze jdem treba jen na hodku,ale kdyz neni zbyti i dele.kazdy je za inverze zalezly doma,poradne nevetra a pak jak musi jit k lekari nebo neco vyridit v inverzi nebo i normalnim pocasi,tak pak to ty deti skoli vic,nez kdyby chodili denne,to si myslim ja a hlavne to vidim u nasich sousedu.zalezli doma a jak musi vylezt tak jsou hned na hromade a znam vic takovych pripadu :dance:

ahoj - bydlíme ve středoč.kraji 20km od Prahy
- inverzi nesleduju, ven chodíme každý den, za každýho počasí - jen v extra lijáku ne...
- čističku nemáme
- žijeme na vesnici, kde není zavedený plyn, tj. každý topí dřevem nebo uhlím - za barákem je les, před barákem řeka
- nemocné nejsou - tak 1x za zimu rýma nebo kašlík, oba měli tak 2x za život horečku (1-2dny) - stačí paralen, šalvěj, heřmánek a zázvor... léky neberou - maximálně kapky do nosu než zelená odezní (2-3 dny) - Kryštof měl ATB jednou (bude mu 5 - měl je ve 3 letech, ale myslím, že zbytečně), Robin ještě nikdy (2,5 roku)
- tip - no zelenina, ovoce, maso-zeleninové vývary, vařit a péct doma, nekupovat průmyslově zpracovávané potraviny (brumíky, oplatky a jiný srágory) - doma zavařovat ovoce (marmelády, kompoty), a ták..
- děti otužovat, neoblékat přezpříliš, často být venku na čerstvém vzduchu, v létě se koupat ve studené řece, dostatek pohybu...

občas se mrknu,ale spíš jen,když sem někdo aktuálně hodí odkza-zrovna nedávno tu byl.Inverzi poznám i bez toho,abych na to koukala :) Jinak teda ven chodíme,mladší bohužel jinde než v kočáru nespí a doma ho vozit nebudu a starší je zase na zabití,když nejde ven minimálně jednou denně,spíš je lepší dvakrát.No nicméně my zas tak hrozný ovzduší jako třeba Ostrava naštěstí nemáme.Bydlím v příměstské vesnici u Plzně a jde to.Na malýho imunitu to vliv vůbec nemá,nemocný je zcela vyjímečně (zatím nechodí do školky) a když už je,tak je to jednodenní viroza a nebo rýma.Mladší (3 měsíce) měl zatím 1x rýmu jako novorozenec,tu chytnul od staršího,jinak je taky v pořádku (až teda nejspíš na ekzém,ale ten s tím ovzduším moc co dělat nemá).

Ahoj, já inverzi sleduji a pokud je to možné, tak v době inverze ven nechodíme. Sleduji to na těchto stránkách : http://vvv.chmi.cz/uoco/actual_hour_data_CZ.html
čističku nepoužívám, jen zvlhčovač, pokud je potřeba. Žijeme v Praze. Dcery jsou nemocné tak nějak v normě. Starší téměř vůbec, mladší začala chodit do školky, tak tam je to horší. A na posílení imunity dávám té mladší Preventan.

:a: zkus Aladin mapy,my tam koukame často ale ne kvuli inverzi.Bydlime na vesnici,kousek pod Pradedem,tak tu je relativne cisto :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka