Někdo z PHA 4 Lhotka?

28.01.2013

Ahoj maminky,

před rokem a půl jsme se s manželem a synem přestěhovali do Prahy. Našla jsem si přes internet jednu kamarádku, s kterou jsme chodili ven, s dětma na písek na procházky a skvěle jsme si všichni rozuměli. Ale odstěhovala se daleko. Od té doby je to jako prokletí. Jsem pořád sama...navazovat kontakty s maminkama, které mají po boku své kamarádky je mi blbé. Nechci se vnucovat... :r: a když vidím někdy maminku která sedí sama, je to buď cizinka, s kterou si nepokecám, nebo nemá zájem. Pravdou je že nejsem typ, který by za někým přišel a začal se hned bavit.
Ale ta samota je strašná. Jsem pořád sama...synek je ve školce a já jsem :€O: ve 12tt a zalezlá doma. Utápím se v tom...a kdykoliv můžu tak z Prahy prchám na moravu za rodinou. Ale nejde to takhle donekonečna...to by se mi mohla rozpadnout ta moje :O a to já nechci :n:

Je tady někdo, kdo má buď stejný problém, nebo by mi něco poradil? Hlavně nééé rady typu přestěhuj se zpátky.
Jinak uvítám každou radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky...tak to je paráda...to budeme mít stejně staré mimča :-)

Já jsem teď trochu indisponována silnýma nevolnostma-už jsem tu o nich psala článek. Ale jakmile by mi bylo lépe...ozvala bych se. Nebo kdyby jsi mohla ty, tak mi napiš sms. Tel je 777 640 414. Moc ráda se seznámím. Chodov není zase tak daleko :s:
A ty pracuješ? Že jsi vytížená? já jsem právě kvůli těm silným nevolnostem a zvracení na neschopnce. :r: tudíž mám i omezené vycházky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka