dilema

21.01.2013

jak dlouho po revizi se začít snažit znovu o mimi? doktor říkal počkat aspon 3 cykly ale některé tu píšete že ste se začali snažit hned tak nevím. :?

dva, až tři měsíce minimálně. Jinak je riziko potratu a dalších komplikací !!! Ale pak to jde většinou HNED, tak buď v klidu a ty dva měsíce se zregeneruj.

In reply to by Keltka

jen píšu co jsem četla :) samozřejmě je jasné,že vše musí být ok,včetně "poranění" v děloze. u někoho to může být měsíc,u někoho pět

Ahoj,mě doktor nařídil počkat 3 cykly,dokonce mi napsal antikoncepci a 4.cyklus jsem otěhotněla,teď jsem na konci 19.týdne.Držím palce :a:

Já otěhotněla třetí měsíc po revizi a jsem na konci třetího měsíce....doktorka mi řekla, že je dobře, když se to povedlo tak brzo...

mi dr v nemocnici říkala počkat 2-3 ms(u mě to bylo délé než 2 měsíce měla jsem ještě nějaké problémy), já počkala na 2 a pak jsme zkusili, o snažení se mluvit nedá bylo to je jednou v cca plodných dnech :///:
teď začínám 16tt a doufám že už bude vše v pořádku

moc ti držím palečky ať se zadaří a přeji hodně zdraví :one:

já bych do toho šla klidně hned ale mám strach aby se to neopakovalo :( tak asi opravdu počkáme ty 3 cykli jak radí Dr. a doufám že se brzo dočkáme :h: :€O:

Ahojky, my čekali 3 a ted máme 6nedělní krásnou holčičku,je to na tobě,ale myslím,že je dobré nechat tělo trochu zregenerovat, tak přeju horně štěstíčka ať se brzy zadaří :€O:

Někdo na to jde hned, někdo čeká ty doktory často zmiňované 3 cykly.Já jsem teda počkala 2 MS. Chtěla jsem počkat jen jednu, ale ta první porevizní byla taková divná, tak jsem radši počkala. Ta další byla už úplně normální, takže jsme na to vlítli ;) a třetí MS už nepřišla ;) :h: Minimálně tu jednu MS bych počkala, abych věděla, že tělo "naskočilo", ale je to na Tobě. :a:

In reply to by zzuzana

přesně tak, brala bych to i podle kvality menstruace a ta většinou poprvé není úplně o.k., navíc je organismus po revizi dost zmátořený, je to sice malá operace, ale přecejen to operace je,t akže bych minimálně dva cykly počkala. Vůbec se divím u někoho, kdo jde na revizi, že o tom hned uvažuje za týden. !!! :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka