Lyže pro 4 leté dítě

17.01.2013

Ahoj, chci se zaptat jaké je pravidlo pro výběr lyží pro 4 leté dítě, vysoké 105 cm? Díky za radu Věrka

Ahojky, pokud budete kupovat carvingové lyže, měly by prckovi sahat někam mezi bradičkou a nosem když je dítko obuté v lyžákách, tak jak bude na svahu. Nám takto vydrží lyže dva roky i s přeskáčema a pak jako set prodáváme a kupujeme větší. Seženeš i jeté právě takhle třeba po dvou letech, je jich hodně na AUK.U a na to začínající lyžování to opravdu stačí. :one:

Ahoj Verko,

tak mi jsme na letosni sezonu taky kupovali te nasi drnde lyze...

V podstate plati i tady, cim kratsi, tim se lip ovladaji, ale uplne kratke zas byt nesmi... Taky pry zalezi na tom, jestli uz prcek lyzuje nebo se teprv uci.

Byli jsme v sportisimu a vybrali si tam lyze, ktere muzem kdykoliv do dvou let za necely litr vymenit na odpovidajici velikost (ta sama nabidka byla i na lyzaky) :dance:

Po konzultaci s prodavacem (opravdu tomu rozumel) mame lyze 90 cm a nase mala meri necelych 110cm.

Zajdi si do jakekoliv prodejny a zkus se informovat i tam. neni to nejlevnejsi zalezitost (pokud nekupujes pouzite), tak at se to vyplati ;)

naše má 80cm a jsou tak akorát... má 107cm, ale příští rok už asi bude muset mít nové a tyhle dostane brácha... dostal je, když mu bylo 2,5 roku, to mu sice byly delší, ale zvládal to...
takže u vás bych doporučila 90cm, aby je měl alespoň na ty 2 sezony...

In reply to by Věrka80

jestli budeš kupovat nové, tak doporučuju české Sporteny... kvalita super a cenově daleko příznivější než zahraniční značky :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky