monitor dechu

17.01.2013

holky když porodnice nemá monitory dechu,nevíte zda-li si můžu vzít svůj? bez něho bych se hrozně bála.

Kliknutím vložíte smajlíky:

No nevím ale u nás v Děčíně je monitor dechu samozřejmostí-pravda je že to houká opravdu celou noc vždy se najde nějaká maminka která ho zapomene vypnout když mimíska vyndavá ale to se nedá nic dělat jistota je jistota osobně bych si ho na 100% vzala sebou kdyby ho v porodce neměli!Myslím,že ti bránit nebudou a podle mě ani nemůžou :a:

normálně bych si ho tam vzala.je samozřejmě lepší,když se tam slušně domluvíš se sestrama,ale je to tvoje dítě a tvoje věc..mě ho dali v pohodě automaticky,když jsem si o něho řekla na sesterně,ale je fakt,že malý se narodil ve 36tt takže možná proto..

In reply to by Leushka

jsme ho taky dostali,ale také jsme byli na neonatologii. Ted budu ale rodit v jiné porodnici a tam je nemají. Je pravda že to řvalo dost často,ale to se prostě stává,já to také doma zapomínala vypínat :///: Ale bez něho se bojím,mám špatnou zkušenost. Zkusím se tam domluvit,snad mi ho povolí i na normální pokoj...děkuju

u nás v porodnici určitě né, nechtějí to kvůli tomu, že maminky zapomínají vypínat a pak to tam všude houká...když budeš na nadstandartu a sama na pokoji, tak si myslím ale že by snad to mělo jít :-)

In reply to by cyberrnis

za 14 dnů už tam jdu se zapsat,ale to se mi teda moc nelíbí. Budu se bát,mám špatnou zkušenost a monitor mě vzbudil když se mi malá dusila,bez něho nevím ,nevím :n: Na nadstandart jsem nechtěla,ale jestli to půjde jen tam,tak to tam sama vydržím,fakt se strašně bojím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka