v kolik jste přesunuli dítko do velké postele?

13.01.2013

Ahojky holky chci se zeptat v kolika letech jste přesunuli dítko z malé postýlky do velké naše malá bude mít v březnu 2 roky tak přemýšlíme o koupi velké postele se zábranou ale neví zda není moc brzo? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

A má smysl kupovat ty rostoucí postele ? Máte ji někdo ? Zajímaly by mě zkušenosti - hlavně jak s matrací...

já malého dávala ve 2,5 letech při stěhování.Ale nemá klasickou velkou,má tu 140/70 nebo kolik to je a zábrany tam má pevné.Náš bez zábran být nemůže,děsně cestuje a je schopný spadnout klidně po hlavě rovnou na zem :00: :00:

Určitě není,naše malá tam spí už od 11 měsíců.Má hodně divoké spaní a v malé se hrozně otloukala :dance: Má tam dlouhou zábranu a uplně v pohodě :one:

Maleho jsme presunuli do velke ve dvou letech. Navrhla jsem si postele,manzel vyrobil, jenze kdyz jsme ji dali dohromady i s matraci,tak vyska od zeme po horejsem matrace je 80cm,tak jsem mela trocho strach..nastesti malej si zvykl ryhle. Uz mame od zacatku sestavenou postel i pro brasku,kvuli schodum do postele,ktere maj spolecne a premyslim ze tam maleho prestehuju driv. V breznu bude mit teprv rok,ale pristi vanoce uz ho tam asi dame :-)

Ahoj, taky máme doma březňátko 2011 a větší postel dostala k Vánocům :) Má teda 160x70 se zábranou a spí se jí v ní krásně, postýlka už jí byla malá ;)

náš se stěhoval v 18. měsících, teď mu jsou 3 roky pryč a stejně se k nám v noci stěhuje :D Jinak jsme koupili i zábranu a tu nějak zázračně jednouz v noci přelezl, našla jsem ho spát na zemi, takže ho to ani nevbudilo :D

Tak obě naše děti šli do velké postele hned po narození:-):-):-):-):-) spí s námi v posteli a budou dokud budou chtít:-):-):-):-)

to záleží na dítěti,moje druhá dcera byla furt zamotaná mezi šprušlema takže šla do veké v 18 měsících,ale z jedné strany zed,z druhé naše postel,na zábranu mi přišla ještě malá,ted mám další dítko,v květnu jí budou 3 a teprve včera jsme vyndaly bočnici,pač je už velká a mohla by se to pokusit přelézt.zatím je přiražená k našemu letišti,ale musíme se kouknout po posteli z bočnicí

Ahoj, my dceru dali do veliké postele ve 14m, ale jen proto, že nás tlačil čas, měl se narodit brácha. Zvládla to uplně v pohodě. U syna nás čas netlačí, ale jelikož jim budeme dělat nový pokojíček, dáme mu velikou postýlku už do nového, v létě. To mu bude 18m.

Tak brzo určitě není,ale záleží na každým dítěti a jestli je první nebo druhý. Aspon já to tak měla,naše první dcera spala většinou s náma v posteli,postýlku měla jen asi do roku ale stejně tam moc nespávala,to byla i moje pohodlnost,to přiznávám,pořád noční kojení,buzení,tak jsem to udělali takhle. A spala s náma do necelých tří let,pak začla spávat sama v posteli v pokojíčku,ale stejně za náma v noci chodila. No a až se nám narodilo druhé dítě-syn,tak dcera měla 4,5roku a spávala už krásně sama v pokojíčku,syna jsme k ní dali v jeho 1roce života,už pořád chodil za sestřičkou,tak jsme pořídili dvoupatrovou postel,dcera spí na vrchu a syn dole,postel má i zábranu a spí tam úplně v pohodě,v klidu,ikdyž taky v noci někdy dojde za náma.

Ahojky,malej šel asi v 15ti měsících protože tu dětskou postýlku se naučil přelízat a byly z toho ošklivé pády.Zábranu sme si doma vyrobili ručně a spí bez problémů

mala sla do velky postele uz v 16mes.,pac byla atletka a postylku furt prelezala :-D druhe ditko chci max ve 2,5 letech dat do velky postele,nelibi se mi jak jsou jeste 3,4lety deti v postylkach a nemaj tam prostor :-/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky