jaké boty na ples

09.01.2013

Holky, jdeme na ples a já absolutně nevím, co se nosí za boty. Šaty už jsem si našla, tak nějak tuším...ale v botách naprosto tápu. Vím jen, že frčí jehlové podpadky - vysoké (se zabiju...), jestli kulatá nebo špičatá špička, nevím...Můžete mi poradit? Děkuju a omlouvám se za dotaz mimo...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já bych rozhodně nevybírala z toho co zrovna letí,ale spíš co je pohodlný,obzvlášť pokud na plesy nechodíte často. Já normálně nosím sportovní boty a podpatky mi nic neříkaj,leda menší klínek. Jednou jsem se takle zbláznila u musela sem si koupit na ples nějaký čupr boty samozřejmě na podpadku. Nakonec sem na sále chodila bosa,puchejř jak sviň a i když sem měla ty zmiňovaný gelový vložky,tak mi byly k ničemu,vůbec nedržely kde měly a bylo mi to k ničemu. Od tý doby mám botky na spůsob balerýnek na klínku a páskový na širším manším podpatku,obojí sou fakt pohodlný!

Ahojky-řeším ten samý problém... :) Koukala jsem v Deichmanu a váhám, jestli k bílým šatům hodit doplňky do ruda (se mi zamlouvá víc) nebo béžové.. Taky jsem si vybrala klasický lodičky (nakonec hodím odkaz) a mám šaty na ramínka-takže malé společenské faux pas, ale v dnešní době to asi nikdo už neřeší, ne??? Tady ty botičky nad kterýma váhám: http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/damy/damy-obuv/00010001109431/Lodi%… nebo http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/damy/damy-obuv/00010001109430/Lodi%… :?

Já mám plesové botky páskové na podpatku. Jsou takové trochu zavřenější, že v nich noh a drží pevně, ale špička i pata volná, takže netlačí :one: jo a prodávají se i takové gelové vložky, nalepí se to klidně i do páskových bot na chodidlo a díky nim máš příjemnější nášlap a taky zabraňují klouzání nohy špičkou ven ;)

Já zásadně podpatky nemusím, takže volím třeba balerínky, ale ty se moc nehodí k šatům. No a jinak je to asi jedno, lodičky či botičky páskové atd. A velikost podpatku takový, abys na něm vydržela a hlavně abys nechodila jak pštros ;) :one:
Tady pro insiraci http://www.boty-obuv.cz/zbozi/damska-obuv/spolecenska/
Jinak pěkné a levné botky mají např v Deichmannu :one:

In reply to by klikaz

NO, o tom pochybuju, že si v nich budu moct zatančit a že mi v nich bude pohodlně. To bych si musela vzít svoje zimní boty nebo boty ke kalhotám :s: :s: :s: No, ale poslední lodičky se mi minule na svatomartinském posvícení rozpadly na nohách - doslovně :s: :s: :s: , tak musím koupit nutně jiné. Není to zrovna můj šálek kávy. Jsem tak trochu ženská mimozemšťan. Ráda dobře vypadám, ale nesnáším nakupování a zkoušení věcí. Minule jsme byly s tchýní v Takku. Dokud jsem vybírala oblečení pro ni, tak mě to i bavilo. Pak jsem začala vybírat pro sebe a po vyzkoušení 3. kalhot už jsem byla na prášky :00: :///: Vyhovovalo by mi přijít do krámu a vzít si první věc, co vidím :s: :s: :s:

In reply to by DenyPu

:s: Mým snem je chodit v lodičkách ale všechny vleikosti mi z nohy padají - i ty nejmenší (a dětské lodičky se nedělají :-D ),udělám krok,bota stojí na zemi a já vrávorám,abych tam taky neskončila :00: Takže pro mě jedině páskové nebo uzavřené boty.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka