máte někdo doma,nebo čekáte Michalku?

07.01.2013

Zajímá mě oblíbenost tohoto jména,přijde mi že dnes už se moc nedává. děkuji za příspěvky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

doma máme Barunku a Verunku. Takže logicky jsme chtěli klučíka a to by byl Milánek. Přítel se smával že bude snad konečně mít to BMV :s: ale co se stalo,je to opět holčička,tak aby nepřišel o své BMV,vydupal si Michalku. Už přemýšlí kam to na autě nalepí,já mu koupím pak k narozeninám i přívěšek na krk BMV :s: :s: Tak to jen,jak to u nás vzniklo,ale jméno se mi strašně líbí,už jsem se do něho zamilovala a těším se jak to naše celé BMV umudlám :a:

uvažujeme o jménu Michaela jako o jednom z možných jmen pro dceru, přítel je Michal a pokud to nebude kluk, který by se jmenoval po něm, tak se po něm bude jmenovat holčička :-)

že bych svou dcerku pojmenovala Michalka a ted jak nad tím rozmýšlím,líbí se mi víc a víc....Je pravda že jich tolik ted není,ale jméno je to moc pěkné. Tak asi mám vybráno,navíc má nejlepší kamarádka z dětství se tak jmenovala,jinou neznám.

ahoj, asi moc časté není, ale to je na tom to hezké :-). My máme doma Markétu a těch je taky hodně málo ;)

In reply to by Elukiv

my máme doma Ondráška. Když jsem byla těhotná (r 2005/2006) tak toto jméno nebylo moc časté. Hodně bylo Janů, Jakubů apod.. Toto jméno se mi moc líbilo. Musím říct, že v roce kdy se Ondra narodil začalo být Ondrů hodně. Hlavně v našem městě. Ve třídě má Ondra 2 jmenovce a v další jsou 3 :00: .

já jsem taky vždycky chtěla jméno pro holku Míša a nebo Natálka. Doma máme neteř, ta je Míša, ale té je už 11 let

Michalek je opravdu v posledních letech málo, ale jsou. Ve svém okolí znám asi dvě (4 letou a miminko cca půl roční).

kámoška má taky jednu doma,jmenuje se po tátovi.Já mám 3 holčičky a přestože se mi to jméno dřív hodně líbilo tak mi doma neprošlo pač máme příjmení Michálkovi :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky