Alergie

28.04.2008

Ahoj holky,
tak je to tu a v plném proudu, kýchám, svědí mě oči, uši, nos a včera už se mi i špatně dýchalo. Jsem z toho dost nervozní a hlaně se to nedá ukočírovat ani při kojení, tak jsem volala doktorce na alergologii, vysvětlila jí, že kojím a povolila mi brát léky, prý není u hystaminik prokázán nežádoucí účinek jak v těhotenství tak při kojení, v bříbalových letácích je všude napsáno, že se nedoporučuje užívání, prý se tím farma. fy. jistí. A prý by pro dítě bylo horší, kdyby se do mlýka dostalo stresové částečky než tohle. Tak se mi snad už uleví.

Tak když to říká doktorka,tak to snad bude pravda,aby se ti ulevilo.Kluk je taky astmatik,ale zatím je klid,léky bere pořád.

jsemna tom stejne,dopol mi psala jedna tehule,ze muzu Fenystil kapky a Tafen do nosu,jdu do lekarny to zkusit,jinak umru!!

Jsem na tom úplně stejně, je mi hrozně a připadám si jak nudlovník. Z nosu mi teče, kýchám, oči svědía pálí, no prostě hrůza. Můj dr mi řekl, ať se pokusím to zvládnout bez léků tak se držím, ale fakt nevím jak dlouho, snad to za měsíc přejde, jsem v 31tt a to kýchání mi dává zabrat. :00:

Ahojky,
presne vim o cem mluvis, uz druhy tyden trpim jako zvire....Kazdy rok jsem to resila analerginem...a ted nemuzu. Tak mi v lekarne alespon poradili homeopatika...ale mam pocit, ze ty spis funguji jako placebo...a protoze tomu neverim, tak to nefunguje vubec :-) Ale je fakt, ze doktorka mi taky rikala, ze je lepsi si vzit prasek, nez kvuli alergii spatne dychat...

Nikolka má taky alergii, už ráno kýchala, tak si říkám že už to začíná, taky máme plno prášků, kapek, a dokonce i ten dýchač nebo jak to mám nazvat, kdyby nemohla dýchat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka