Celodenní nevolnosti - poraďte, prosím!

07.01.2013

Ahoj holky, potřebuju poradit... Je možné, abych měla celý den těhotenské nevolnosti nebo za tím mám hledat něco jiného? Jsem cca 7 týden a poslední dva dny mě je stále na zvracení... Nezvracím ale je mě strašně zle...

Ahojky, jo to mi připomíná moje první těhu (ted ještě nevím co bude), měla jsem to naštěstí jen v 8. a 9.tt, ale jako ty, celý den na zvracení, ale nezvracela jsem, až jsem si někdy říkala, že by se mi ulevilo kdyby to šlo. Moc mi tho nepomáhalo, trochu my myslím pomohla cola neb Kofola, dala jsem si ji 2x denně (po skleničkách)

Je to fakt hnus, měla jsem je od 7. tt az do 20. brutální a celodenní, nemohla jsem jídlo cítit ani vidět, normálně jsem prepinala reklamy v televizi, kde bylo jídlo :00:
Od toho 20. je to lepší, uz mi tolik nevadí pachy a zvladam i telku, ale zvracim porad, i kdyz uz jen parkrat do tydne...

Jj, to budou nevolnosti :00: Já je mám tentokrát už asi od 5tt do teď (13 tt). I když teď už začínají ustupovat a přesunuli se "jen" na odpoledne. Je to hnus, ale musí se to asi vydržet. Mě trochu pomohli homeopatika, abych aspon trošku mohla fungovat. Ale 100% ní rada asi není :n: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky