Půl roku a lepek v příkrmech.. jak ho dáváte?

02.01.2013

Maminky, tak 18. prosince jsme byli na půl roční prohlídce. Richie má 7 340 g a 67 cm :€s€: . Je to pěknej žížaláček.. přetáči se už několik měsíců a teď už více než týden leze, takže hlídáme a hlídáme :) . Stále plně kojím a začali jsme s příkrmy, které broučkovi moc chutnají :dance: . Už jsme vyzkoušel mrkev, brokolici, dýni a pastinák. Vše dáváme vždy 3 dny a moc si na nich pochutnává. Zatím kupuji skleničky, ale až bude tepleji, začnu postupně vařit. Taky jsme začali dávat na noc kašičku, která mu taky chutná :) . Holky, jakým způsobem přidáváte do papání lepek a jak často?? My jsme koupili kašičku s přidaným lepkem a řešíme to tak, že dva dny dáme kaši bezlepkovou a jeden den kaši s lepkem.. je to tak ok? Budu ráda za vaše rady :a: .

Ahojky my dneska byli v poradně a dr říkala že už taky můžem začít dávat lepek, např. kukuřičnou kašičku na večer :)

Dle nove studie a rikala mi to i moje dr se ma dat lepek mezi 4. a 6tým mesicem - snižuje se riziko alergických reakci na lepek. Ja davala treba do ovoce jeden piškot, nebo do vody ve ktere jsem varila zeleninu jsem dala trochu ovesných vloček a spolu pak rozmixovala.

dávala jsem od půlroka taky a to tak že měla tak obden rohlík kterej si žužlala a do 8 měsíců sem ji kupovala jen skleničky a v některých je taky obsažen lepek tak měla často aj tu skleničku...

Já se trošku bojim, že s tim lepkem je to vcelku jedno. Jedna studie říká zavádět od 4., jiná od 8. Já bych se řídila citem, asi jako ty, nejdřív zeleninku, pak kaše, pak třeba za měsíc kaše s lepkem třeba půl napůl s rýžovými. Já sama jsem začala hrozně pozdě, nedařilo se mi najet na příkrmy, takže až někdy v osmém-devátém měsíci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka