Tehotensky pas do auta

01.01.2013

Ahoj holky, vůbec nevím kam se obrátit, tak to zkouším tady. Nemáte některá ve svém okolí nějakou už odrozenou maminku, která by chtěla prodat těhotenský pás do auta? Snažím se ho někde sehnat, jelikož řízení je mé povolání a co nevidět se mi začně kulatit bříško, tak abych omezila rizika a nepotřebuji nutně nový, hlavně aby měl ten správný účinek.
Nebo třeba doporučit, kde bych ho sehnala levně?
Děkuji vám mockrát za jakékoiv tipy a rady:), pa :€O:

Ahoj,teda já nevím,ale mě to přijde tak trochu jako blbost. Já mám na pásech takový ten chránič na klíční kost aby mě pás neřezal v létě když jsem na lehko,je na přidělání na suchý zip. Teď ho mám daný na bříško. Stojí to pár korun a účel myslím splní. :) Jen můj názor.

Ahojky, já jsem si pás pořizovala a užívala jsem ho fakt poctivě, protože řídím každý den a člověk nikdy neví. Jistota je jistota, rozhodně investice nelituji. Budu teď během ledna rodit (nejdéle na začátku února :) ), tak kdyby jsi měla zájem (nebo někdo jiný), písněte mi a za půlku vám ho po porodu prodám.

No, tak pokud ti ho tady nabízejí za 1/2 ceny a ve velmi dobrém stavu, tak bych o ničem jiném ani neuvažovala a kor, když jsi v autě každý den, pak ho pošleš zase dál:-)

ahoj, mám podobný problém, tak kdyby se ohlásil někdo že má další volnej, tak bych ho také brala. Děkuji

Ahojky, pokud chceš těhotenský pás, mám ho doma a zrovna jsem se chystala jej někomu nabídnout..je to opravdu velmi dobrá věc pro toho, kdo aktivně jezdí a autem. Takže pokud chceš, písni mi do osobky a domluvíme se.. Chci jej prodat za půlku ceny a je jak nový :a: . Není problém poslat jej poštou..

In reply to by Nadsena cekatelka

No já nevím, ale v případě nehody, pro kterou je pás dělaný, udrží to ten ručník??? Mám ten pás doma a normální bezpečnostní pás je na pevné gumě a jsem si jistá, že to udrží i ten můj případný pohyb nebo něco. Ale ten ručník?? Dyť by musel vyklouznout...
Ale v případě, že jde o pohodlí, tak určitě postačí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky